Sa leva na desno - III-Milica KalinicI-Jovana SekulicII-Martina CamparJovana Sekulić i Stefan Despot pobednici „Miss & Mister“ fitnes takmičenja u Delta Cityju

Ljubitelji mode i fitnesa imali su priliku da u nedelju, 11. maja, u atrijumu Delta Cityja, uživaju u fitnes izboru za „Miss & Mister“ na kome su trijumfovali Jovana Sekulić i Stefan Despot. U zabavnom delu programa održana je i modna revija poznatih brendova iz Delta City-ja čije su modele nosili upravo učesnici fitnes takmičenja.
U ženskoj kategoriji fitnes izbora, drugoplasirana je bila Martina Čampar, dok je treće mesto osvojila Milica Kalinić. Marko Nikolić, u muškoj kategoriji je osvojio drugo mesto, a Aca Živković treće.
Specijalni gosti na izboru bili su Elena Zdjelar, svetska prvakinja u fitnes modelingu, iz Hrvatske, koja je 2013. godine osvojila titulu Miss Universe, Erko Jun, iz Belgije, osvajač trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u fitnesu 2013. godine, kao i Davor Brdanović, šampion Holandije u fitnes modelingu za 2012. i 2013. godinu.

Povezana vest:  „Mlekara“ Subotica ogranizovala radni AB doručak