david moralesLasta otvara novu sezonu – stiže i David Morales

Beogradski splav Lasta, prvi splav-klub sa gradske strane reke, otvoriće drugu sezonu u četvrtak 15. maja. Mesto koje je ubrzo po otvaranju postalo jedna od nezaobilaznih destinacija noćnog života u Beogradu i ove godine nudi fenomenalan ambijent u kome ćete biti okruženi odabranom sjajnom ekipom i slušati kvalitetnu muziku sa najmodernijeg i potpuno novog zvučnog sistema.
Samo nedelju dana posle otvaranja, u petak 23.05. na specijalnoj Lasta For Friends žurki, Beograd će ugostiti „kralja house muzike“, čuvenog Davida Moralesa – a to je samo prvo u nizu velikih imena koja će ove sezone gostovati na Lasti.
Što se regularne zabave tiče, četvrtak je ove godine rezervisan za „Lasta Goes Hip-Hop“, kada ćete moći da se provedete uz zvuke R&B i rep muzike koju će za vas puštati Ike i Prema, Dada Selectah i Stevan Šoškić poznatiji kao Byp_; petkom se Lasta pretvara u „Love Boat“ kada muziku puštaju Danijel Čehranov, Dooshan, Ales i Bross. Subota je dan za „Some Like it Hot“ veče, a atmosferu će praviti Groovyman, Peppe i Goran Starčević, dok će nedelja i ove godine ostati u znaku čuvenog „Lastinog Matinea“, gde će već od 18:00 svake nedelje zavodljive zvuke puštati Zwein kao rezidenti a pridružiće im se Vuk Smiljanić, Kid Kimi, John Jogurt, Andrew Meller i Danijel Čehranov.

Povezana vest:  BATA SPASOJEVIĆ POMERIO SVE GRANICE: Ljubitelji mode uz suze i ovacije pozdravili neviđeni spektakl na Belom dvoru