NIS7
Održan sastanak Organizacionog odbora u Nišu – ulaznice za mečeve protiv Rusije i Bugarske u paketu za 400 dinara – nastavak akcije „Odbojka spaja“
 
U Gradskoj kući u Nišu danas je održan sastanak Organizacionog odbora Svetske lige 2014. za utakmice u Nišu, a zatim je održana konferencija za novinare, na kojoj su se predstavnicima medijskih kuća obratili Milan Pešić, Gradski većnik Niša zadužen za sport, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, i Ljubodrag Brkić, predsednik Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga
Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, a Milan Pešić, Gradski većnik Niša zadužen za sport, delegaciju Grada Niša.
Na sastanku je razgovarano o organizacionim aspektima za mečeve odbojkaša Srbije u dvorani „Čair“: 30. maja protiv Rusije (20,00) i 29. juna protiv Bugarske (20,00).
Delegacije OSS i Grada Niša obišle su potom dvoranu „Čair“, u kojoj su u januaru seniori Srbije izborili plasman na Svetsko prvenstvo 2014.
 

PHOTO: Vanja Keser

Povezana vest:  Vladimir Grbić izabran za sekretara Sportske komisije FIVB