hm liam payne niall horan david beckham ellie gouldingDejvid Bekam i H&M proslavili predstavljanje kolekcije kupaćih kostima u Londonu

Ekskluzivna žurka pored bazena na vrhu zgrade sinoć je upriličena povodom predstavljanja prve kolekcije kupaćih kostima Dejvida Bekama za H&M. Gosti, među kojima su bili Eli Golding, članovi benda One Direction – Lijam Pejn i Nial Horan, kao i glumac Aaron Paul, uživali su u sjajnoj atmosferi žurke u Istočnom Londonu.

Povezana vest:  Razvoj veština za sveobuhvatnu primenu veštačke inteligencije

hm david beckham atmosphereKolekcija Dejvida Bekama za H&M prvi put je predstavljena 2012. godine, nakon čega je svake sezone osvežavana novim stilovima, materijalima i dezenima, pa je tako ponuda modernih i udobnih kupaćih kostima logičan korak u okviru ove kolaboracije.
Poput Bodywear kolekcija Dejvida Bekama, i linija kupaćih kostima nudi udobnost i praktičnost, u isto vreme pružajući pravo osveženje i novi pogled na klasičan muški stil. Ponuda kupaćih gaća, kao i surferskih i klasičnih šortseva za kupanje će se naći u odabranim radnjama širom sveta, kao i u radnjama u Srbiji od 22. maja 2014. godine.

Povezana vest:  Somboled „Mlečna avantura"