Pro soccer evolution turnirVikend humanitarnih akcija u Delta Cityju

I ovog vikenda, 24. i 25. maja, nastavljaju se humanitarne akcije u šoping-molu Delta City – manifestacija „Gaming Challenge 2014″, u okviru koje će biti organizovane dečije likovne radionice i tradicionalni „Pro Evolution Soccer turnir“, a nastavlja se i akcija prikupljanja humanitarne pomoći u saradnji sa Crvenim krstom Beograda, sa ciljem da se prikupi što više pomoći za ugrožene osobe u poplavljenim područjima.

„PES turnir“

Ljubitelji fudbala „iz fotelje“ imaće priliku da od petka do nedelje, od 23. do 25. maja, učestvuju u „Pro Evolution Soccer“ turniru. U toku sva tri dana trajanja „Gaming Challenge 2014″ takmičenja posetioci i takmičari će imati priliku da doniraju novčana sredstva za ugrožene osobe iz poplavljenih područja. Takođe, deo prihoda od „Gaming Challenge 2014″ organizatori će uplatiti u humanitarne svrhe.
Najbolji takmičari boriće se za titulu „PES“ šampiona na velikom finalu, u nedelju, 25. maja, u 17 sati, a prva tri mesta osvojiće i vredne nagrade.

Povezana vest:  UNICEF U SARADNJI SA TELENOROM DODELIO NAGRADE NOVINARIMA ZA IZVEŠTAVANJE O PREVENCIJI DIGITALNOG NASILJA NAD DECOM

Likovne radionice za najmlađe

U subotu i nedelju, 24. i 25. maja, od 14 do 18 sati, na drugom spratu Delta City-ja, ispred radnje Dexy Co i igraonice Ultra centar Galaktika, biće održane dečije likovne radionice, u saradnji sa Udruženjem likovnih umetnika Srbije i Novobeogradskom kulturnom mrežom.
Najmlađi posetioci šoping-mola imaće priliku da pokažu svoju kreativnost, slikaju na štafelajima i igraju se plastelinom. Takođe, biće organizovano i prikupljanje neophodnih sredstava za higijenu i hrane za decu – za svaku donaciju, posetioci će dobiti na poklon neki od radova nastalih u okviru ovih dečijih likovnih radionica.

Povezana vest:  Jedinstveni akord belog agar ulja u novom Far Away Splendoria parfemu

Crveni krst Beograda i Delta City nastavljaju sa prikupljanjem humanitarne pomoći

Zahvaljujući velikom odzivu posetilaca Delta City-ja, nastavlja se akcija prikupljanja humanitarne pomoći, u saradnji sa Crvenim krstom Beograda.
Sredstva za ličnu higijenu, konzerviranu hranu, vodu, ćebad, odeću i obuću, posetioci mogu da doniraju, u skladu sa svojim mogućnostima, svakog dana, od 10 do 22 sata, u prizemlju šoping-mola Delta City, ispred supermarketa Maxi.
Dosadašnja prikupljena pomoć, u koordinaciji sa Crvenim krstom Beograda, donirana je Domu učenika na Zvezdari, Sportskom centru „Šumice“, prihvatilištu na Sajmu i drugim centrima.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013., U Jagodini doček na trgu, zlatnici dežurnima