lego dc 1Humanitarna LEGO izložba u Delta Cityju

Lepa vest za ljubitelje LEGO kocki.. u nedelju, 1. juna, u atrijumu Delta Cityja, biće organizovana humanitarna LEGO izložba na kojoj će biti predstavljeni brojni eksponati – od „Srednje Zemlje“ iz Tolkinovih serijala Gospodar prstenova i Hobit, pomorskih piratskih bitki, preko modernih gradskih scena i železnice, do futurističkih svemirskih vozila i istraživačkih stanica.
Tokom trajanja celodnevne izložbe (od 10 do 22 sata), posetioci će imati priliku da doniraju novac u humanitarne kutije koje će biti postavljene na izložbi, a sav prihod biće uplaćen na račun Crvenog krsta Beograda, u cilju pomoći ugroženim osobama iz poplavljenih područja širom Srbije.
Pored LEGO „diorama“, biće organizovana i izložba popularnih „Transformersa“ koja će prikazati evoluciju nekih od najpopularnijih robota u protekle tri decenije.
Ali to nije sve… najmlađi posetioci Delta Cityja imaće priliku da se zabave, pokažu svoju kreativnost i sami naprave eksponate od LEGO kocki, u specijalno postavljenoj igraonici.
Deca, mame, tate, bake, dece, tetke, strine… svi vole LEGO kocke!
Dođite da se družimo, zabavimo i pomognemo!

Povezana vest:  Aprilska Moda za poneti 11, 12. i 13. aprila u Kulturnom centru GRAD