Bikini Ready

Balansirana ishrana za spreman doček „bikini sezone“

Iako mnogima leto još uvek izgleda daleko, neće proći mnogo vremena, a počećemo da razmišljamo o tome kako da prikrijemo višak kilograma koji smo dobili u toku zime. Hranljiv doručak pomaže u održavanju vitke linije, a odabir pravih namirnica doprineće održavanju balansa vašeg organizma.
Kada leto počne da se bliži često se odlučujemo za „brza“ rešenja, započinjemo da držimo popularne dijete ili preskačemo doručak kako bi se rešile viška kilograma, međutim, izbegavanje doručka neće pomoći u gubitku kilograma, već naprotiv, usporava metabolizam.
Kako biste i ove sezone bile spremne za vaš omiljeni bikini i održali željenu liniju, Nestlé FITNESS Bikini plan obroka je savršen za početak zdravijeg životnog stila. Dovedite svoje telo u željenu formu, na jednostavan i dobar način, prateći specijalni program u trajanju od 14 dana.
Za postizanje najboljih rezultata, zamenite doručak i još jedan obrok Nestlé FITNESS žitaricama u periodu od dve nedelje. Unosite puno voća i povrća, hranu sa niskim procentom masti i ne zaboravite da redovno vežbate!

Povezana vest:  Dodeljene nagrade Glaad