MK Sveze mleko 1L TBA 1000EdgeNovo iz kompanije Tetra Pak – Tetra Brik® 1000 Edge

Novo, moderno, osvežavajuće – inovacija „na ivici“! Pogledajte vaše mleko iz drugog ugla zahvaljujući novom pakovanju vodeće svetske kompanije za preradu i pakovanje hrane Tetra Pak® – Tetra Brik® 1000 Edge.
Tetra Brik® 1000 Edge je funkcionalno pakovanje, lako za rukovanje, otvaranje i sipanje, a od sada u njemu možete konzumirati i vaš omiljeni brend Moja Kravica, sveže mleko kompanije Imlek. Zahvaljujući kosom vrhu lako i jednostavno možete da sipate mleko i guste mlečne napitke. Zatvarač se jednostavno odvrne i otvori. Ispod njega se nalazi zaštitna spiralna uklanjajuća membrana koju je dovoljno samo nežnim pokretom skinuti tako da je sadržaj bezbedan i ne prosipa se. Tetra Brik® 1000 Edge je prvo pakovanje koje ima sertifikat švedske reumatološke asocijacije (Swedish Rheumatism Association – SRA) i pogodno je za ljude koji nemaju dovoljno snage u rukama, a to takođe znači da ga i deca jako lako mogu otvoriti. Tetra Brik® 1000 Edge je prvi paket sa ovakvim sertifikatom. Ovo dostignuće je rezultat višegodišnje saradnje između SRA i kompanije Tetra Pak i dokaz je posvećenosti ispunjavanja potreba svakog potrošača kada je u pitanju funkcionalnost pakovanja ali i društvena odgovornost i liderstvo u industriji.
Kao i svi drugi Tetra Pak proizvodi, Tetra Brik Edge je pakovanje koje pozitivno utiče na životnu sredinu, jer je sačinjen od 73% obnovljivog materijala, pa samim tim ima nisku emisiju ugljen-dioksida. Nekoliko slojeva kartonske ambalaže štite ono što je unutar nje od prodora kiseonika, svetlosti i mirisa, ali i od spoljne vlage koji mogu hemijski izmeniti sadržaj. A savremena logistika, zajedno sa optimizovanom proizvodnjom, omogućava da Tetra Brik® Edge bude i veoma atraktivan na tržištu.
Poštujući tradiciju da Tetra Pak „ŠTITI ŠTO JE DOBRO“, ali i čini proizvode dostupnim svuda u svetu uz konstantna unapređenja, Tetra Brik® 1000 Edge je našao svoje mesto kod potrošača, jer je upravo njima i namenjen radi veće funkcionalnosti i što jednostavnijeg korišćenja.
Više detalja o Tetra Brik® 1000 Edge možete pronaći na www.tetrapak.rs

Povezana vest:  Bananica vodi klince u pravu svemirsku avanturu