Mini Mini visualZa sve one koji obožavaju neodoljivi ukus dobro poznate Plazme, stiglo je novo iznenađenje iz kompanije Bambi. U pitanju je nova Plazma Mini Mini, ukusni mini mini Plazma zalogaji koji predstavljaju idealnu i hranljivu užinu tokom napornog dana u školi ili dok ste napolju. Bilo da putujete ili se spremate za filmsko veče sa društvom Plazma Mini Mini je savršena grickalica za celu ekipu.

Povezana vest:  Dior, Celine i Jacquemus – prestižni francuski brendovi od sada u Galeriji

Nova Plazma Mini Mini može se pronaći u praktičnom pakovanju od 35g i 200g. Za ljubitelje čokolade, Plazma je pripremila i specijalno pakovanje Plazma Mini Mini Čoko od 50g.

“Predstavljamo vam najzabavniju Plazmu do sada – Plazma Mini Mini zalogaje koji će zabaviti Vaše prste kada Vam se gricka nešto u hodu ili kada ste sa društvom. Zanimljiv i veseo dizajn, pristupačna cena i prepoznatljiv ukus u mini mini formatu čine dobitnu kombinaciju uspeha. Sigurni smo da ćete uživati uz nove, zabavne zalogaje bilo gde da se nađete,“ – istakla je Jelena Ljubomirović, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Čik nemojte da je probate!

Povezana vest:  U Beču bum online „randevua“