Popularni beogradski sastav, The Blah Blah, nedavno je snimio remake njihovog čuvenog hita „Maler“, kojim su pre tačno deceniju napravili pravi bum na domaćoj muzičkoj sceni, osvojivši nagradu za najbolje debitante Beovizije. Pesmi koje se svi dobro sećamo, ovoga puta pečat je dao Dejan Petrović, na trubi.

„Maler“ je definitivno pesma koju ljudi i dan danas vole da čuju i pevuše, pa smo rešili da je donesemo u novom ruhu, potpuno osveženu aranžmanom Voje Aralice. Ujedno, ovim najavljujemo i novi singl koji ćemo predstaviti na jesen, kaže Neša Radović, gitarista benda The Blah Blah.

Povezana vest:  Organizatori koncerta u Beogradu sigurni u Ejmi



Ovaj šestočlani sastav svojom izuzetnom energijom i kvalitetom ne ostavlja ravnodušnom publiku širom regiona. Osim brojnih priznanja i nagrada, izdvajaju dvogodišnju saradnju sa legendarnim pevačem Kemalom Montenom sa kojim su, kao prateći bend, svirali turneju od 30-tak koncerata širom bivše Jugoslavije. Publika ih zna i po duetu „Neosvojivi“, sa Sanjom Dimitrijević,koju potpisuje Kristijan Kiki Rahimovski, a kojim su na festivalu „Sunčane skale“ zauzeli 3.mesto.

Povezana vest:  Besplatan prevoz na Exit i uz jednodnevnu ulaznicu!