Burberry Body Ad Campaign

Prelepa Rosie Huntington-Whiteley vam predstavlja parfem Burberry Body

Burberry Body Ad Campaign - The BottleZaštitno lice kampanje za Burberry, prelepa Rosie Huntington-Whiteley snimila je kampanju za novi miris Burberry Body.

Predivna Rosie pred objektivom poznatog fotografa Marija Testina pokazala je sve svoje čari.

Snimanje je obavljeno u Londonu, pod nadzorom kreativnog direktora Christopher Bailey-a. Na snimaju, ona je odevena samo bakarno zlatni satenski mantil, a TV kampanja za Burberry Body startovala je danas.

Povezana vest:  Novi ukus NESCAFÉ 3IN1 kafe - lešnik i čokolada

Christopher Bailey, kreativni direktor kaže da je bio veoma uzbuđen zbog lansiranja novog parfema na tržište, jer je njegova mirisna nota veoma senzualna i opravdava viskoku poziciju ovog branda na tržištu, a što se tiče odabira modela koju će voditi kampanju, da je izbor prelepe Rosie bio sasvim logičan kako zbog njenog izgleda tako i zbog njenog izgrađenog stila.

Povezana vest:  Omiljene cipele Milice Pavlović dostupne u Srbiji

Iako je Rosie već dugi niz godina zaštitno lice ovog popularnog brenda, čelni ljudi Burberryja ističu kako je ovo njihovo najuzbudljivije lansiranje parfema dosad.

Povodom eksluzivne saradnje sa Burberry modnom kućom, lepotica je izjavila: “Izuzetno sam počastvovana što ponovo sarađujem sa Burburry-jem, brandom koji mi je mnogo pomogao da moja karijera postane uspešna. Biti odabran za vodeće lice kampanje parfema Burberry Body, za mene predstavlja neverovatan komliment.“

Povezana vest:  Somboled „Mlečna avantura"

Parfem se od danas, 1. septembra nalazi u prodaji u 150 zemalja sveta.

{vsig}BURBERRY_BODY_AD_CAMPAIGN{/vsig}