Supermarket-concept-store-logoOtavranje Supermarket spa centra
SUPERMARKET concept store otvara Supermarket spa centar u saradnji sa Auriege kozmetičkom kućom.
Nagle promene vremenskih prilika, stres i ubrzani tempo života utiču da, pored opšteg zdravstvenog stanja, posebnu pažnju moramo posvetiti nezi lica i tela. Supermarket concep store od 05. maja pruža svim Beograđanima mogućnost da zaborave svakodnevne probleme i razmaze se u novom Auriege spa centru u Višnjićevoj 10.
Auriege kozmetika već 40 godina daruje dragocene elemente u potpunosti uskladjene sa prirodom kože. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj teoriji o hronobiologiji kože, Auriege je kreirao profesionalane tretmane koji istovremeno tretiraju tip, stanje i starosno doba kože. Pored toga, oni sprečavaju i ublažavaju znakove starenja kože, posledicu štetnog delovanje spoljašnjih faktora tokom različitih godišnjih doba. Epitet „Ekspert za hronobiologiju“ nosi zahvaljući sasvim novom i jedinstvenom anti-age konceptu u okviru kog su kreirani kompletni i specifični programi prilagodjeni tipu, stanju, sklonostima i problemima svake kože. Istovremeno nude rešenje protiv starenja svih starosnih doba kože i svih spoljašnjih agresija koje koža trpi u zavisnosti od sezone.
Posebno iznenađenje su pokloni koje je Supermarket priredio svojim posetiocima. Uz svaki tretman dobija se čaša sveže ceđenog voća i povrća ili čaj po preporuci terapeuta, a uz svaku masažu 10% popusta na bilo koje jelu u Supermarket restoranu. Dok se uz sve celodnevne tretmene dobijaju sveže ceđeni sokovi, čajevi i obrok po preporuci terapeuta.
Kao i do sada Supermarket concept store vam nudi nove načine da se opustite, napunite baterije i svoj život učinite lepšim i energičnijim.
Povezana vest:  Emocionalno zdravlje u vreme pandemije - Nova tribina Hemofarm fondacije "Na kafi sa psihologom"