Kontejneri sa ves masinama 02Samsung pomaže područjima pogođenim poplavama
 
Kompanija Samsung danas je pokrenula akciju „Peremo za vas“ i za opštinu Obrenovac obezbedila pet kontejnera sa veš mašinama i sredstvima za besplatno pranje veša.
Svaki kontejner opremljen je sa po četiri veš mašine, a kontejneri će biti postavljeni na Gradskom trgu (ulica Vojvode Mišića 211), u naselju Stočna pijaca (ulica Đačkog bataljona 9A) i u naselju Rojkovac (ulica Kralja Milutina 15-17). Građani će moći da operu odeću, posteljinu ili dečje igračke, ali i dobiju informacije o ispravnom tretiranju veša nakon poplava, do 7. jula 2014. godine, svakim danom od 9 do 12 i od 13 do 17 časova.
Kontejneri sa ves masinama 03„Od velike je važnosti pomoći građanima koji su mnogo toga izgubili u ovim strašnim poplavama. Imajući u vidu da je u područjima pogođenim poplavama u Srbiji stradao veliki broj domaćinstava, kao i da su mnogi uređaji potopljeni ili potpuno uništeni verujemo da ovakva vrsta akcije može višestruko pomoći ugroženim zajednicama. Osim ovoga, za građane smo obezbedili i informacije o ispravnom tretiranju potopljenog veša“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung.
Kompanija Samsung akciju je pokrenula u saradnji sa opštinom Obrenovac, kako bi stanovnicima i na ovaj način pomogla povratak normalnom životu.
Kao deo podrške područjima pogođenim poplama, u regionu Obrenovca, Krupnja, Loznice i Svilajnca, Samsung je za svoje korisnike obezbedio besplatne popravke kućnih uređaja, ukoliko je popravka aparata moguća. Serviseri će popravke obavljati do 30. juna 2014. godine, a za njihov dolazak na određenu adresu potrebno je prijaviti se pozivom na call centar +381 11 321 68 99 gde je moguće dobiti i više informacija o servisiranju uređaja.
Povezana vest:  Velika humanitarna dečja uskršnja farbaonica u Tempo hipermarketima