Čavić otvorio Ušće novogodišnjih želja

 

milorad_cavic_usce(1)Najveći šoping centar na Balkanu zablistao je prazničnim sjajem. U prisustvu Deda Mraza, dečijeg hora „Čarolija“, mađioničara ali i uz zdušnu pomoć pedesetoro mališana iz novobeogradskih vrtića i brojnih posetilaca, idol mladih i naš najuspešniji plivač Milorad Čavić otvorio je „UŠĆE novogodišnjih želja“, manifestaciju koja će više od mesec dana donositi radost svim posetiocima UŠĆE Shopping Centra, a naročito najmlađima.

Čavić je, uz gromoglasno odbrojavanje dece, praćen pesmom „Čarolije“, pritiskom na veliko crveno dugme, UŠĆE Shopping Centar pretvorio u mesto bajkovitog osvetljenja i magične praznične dekoracije. Posetioce i mališane animirao je naš renomirani glumac Milorad Mandić – Manda a klovn, mađioničar, štuler i Deda Mraz uz druženje su decu učili i šta znači briga o životnoj sredini. Naime, osvetljenje same zgrade UŠĆE čini gotovo 170 hiljada sijalica, ali su u pitanju specijalne led sijalice koje troše pet puta manje energije od običnih.

Povezana vest:  Džordž Kluni dobio voštanu figuru u pariskom muzeju

 

Mesec humanosti i radosti

milorad_cavic_usceZa UŠĆE Shopping Centar će novogodišnji i božićni praznici biti vreme u kojem svi mislimo i na druge, tako da će tokom nastupajućeg perioda biti organizovane i brojne humanitarne aktivnosti.

– Decembar i januar će biti meseci humanosti u kojima ćemo svi pokazati da mislimo i o drugima, o deci kojoj je potrebna naša pomoć. Zato je potrebno da pomognemo Deda Mrazu da kupi poklone i za decu bez roditelja. Okićene jelke ćemo pokloniti institucijama za decu sa posebnim potrebama i tako ćemo svima pokazati koliko ljubavi imamo – rekla je direktor marketinga UŠĆE Shopping Centra, Smiljka Dokić – Jeremić.

Povezana vest:  Neli Angelova na Kaktus festivalu - Savet za brendove isti kao za ljude: imajte svrhu, nemojte samo da postojite

Konkretno – zanimljivi Deda Mrazovi će nas pozivati da dobrovoljnim prilozima damo svoj doprinos da poklone dobiju i deca bez roditelja. Humanitarni karakter imaće i takmičenje dece iz beogradskih vrtića u kićenju jelki (četvrtak, 17.12.) koje će biti poklonjene institucijama koje se bave decom sa posebnim potrebama.

Deca su iskoristila priliku da na jednoj od 7 specijalnih jelki zakače poruke o poklonima koje bi želela da dobiju od Deda Mraza ili da iskažu svoje „Najlepše želje“ za nastupajuću  2010. godinu.

Povezana vest:  Potrošnja piva u Srbiji pala za trećinu, zbog krize

Ledene sanke, klizalište i magični sajam rukotvorina

Na otvaranju je najavljeno i da za sve ljubitelje klizanja pravi užitak počinje u subotu 12.decembra kada se otvara „Novogodišnji UŠĆE trg“ sa velikim klizalištem, ali i magičnim sajmom rukotvorina koji će biti začinjen performansom „Čarobna transformacija“ (nedelja, 20.12.) i defileom najlepših novogodišnjih maski (subota, 26.12.).

Na sv. Nikolu (subota, 19.12.), koji je kao Božić Bata bio preteča Deda Mraza posetioci UŠĆE Shopping Centra biće u prilici da učestvuju u pravljenju ledenih figura i pravih Deda Mrazovih sanki od leda.