Tijana K govorGALEB TE VODI NA MORE, IZLOŽBA NAGRAĐENIH RADOVA

U petak 20.06.2014.godine u 18h u Modernoj galeriji „Likovni susret“ u Subotici, kompanija „Pionir“ organizovala je izložbu povodom završetka nagradnog konkursa „Galeb te vodi na more“, na kojoj su bili predstavljeni nagrađeni radovi.
Učesnici konkursa su imali zadatak da osmisle kreativan crtež ili kolaž koristeći galeb ptice, sa originalne ambalaže čuvene Pionirove „Galeb“ čokolade.

Povezana vest:  Do lepote uz ličnog konsultanta - u Beogradu otvorena prodavnica italijanske kozmetičke kuće Kaypro

Tijana K pobednicaNa adresu Pionira pristiglo je preko 7000 radova koji su konkurisali za bogat i jedinstven nagradni fond. Osim glavnih nagrada (3 poklon vaučera za letovanje po izboru i 5 sedmodnevnih boravaka za celu porodicu u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu), učesnici su mogli da osvoje preko 1000 drugih vrednih nagrada.
Autori crteža, kako mlađi tako i stariji, uneli su mnogo emocija i originalnosti u svoje radove, pa je kompanija „Pionir“ u znak zahvalnosti, rešila da svim učesnicima konkursa pokloni 1. ulaznicu za Aqua Park u Aranđelovcu, koju mogu da iskoriste do kraja sezone.
Izložba nagrađenih radova je otvorena do 4. Jula, a za sve one koje neće biti u prilici da je vide, kompanija Pionir će fotografije sa izložbe staviti na svoju zvaničnu facebook stranicu.

Povezana vest:  Otvorena učionica za edukaciju dece u Javnom akvarijumu i tropikarijumu Beograd