Power-InvisibleMA DWT Gel Power Invisible 150ml 0613Taft Invisible Power: Savršeno oblikovana kosa tokom 24 sata bez vidljivog napora

Žene obožavaju preparate za ulepšavanje koji čine da izgledaju prirodno tokom celog dana, bez vidljivog napora. Neprimetan sjaj za usne koji ih ističe i daje im prirodan izgled, bazu za lice koja čini da koža deluje nežnije ili podlogu za šminku koja čini da senka za oči zablista. Kada je oblikovanje kose u pitanju, žene i tu žele proizvode koji savršeno i dugotrajno učvršćuju frizuru, ali koji u isto vreme čine da frizura izgleda potpuno prirodno, i ne čine kosu teškom. Nova Taft Invisible Power linija nudi 100% mega jak nivo učvršćivanja sa sasvim prirodnim izgledom. Ovi proizvodi su potpuno nevidljivi na kosi, ne lepe dlaku i ne otežavaju je. Taft Invisible lak za kosu i gel vam nude sve što vam treba za savršeno, neprimetno, a snažno oblikovanje kose.
Većina žena izbegava ka koristi proizvode za oblikovanje kose jer ne žele da im kosa bude slepljena, kruta, i da ne izgleda prirodno. Žele da im frizura bude savršeno oblikovana i postojana, ali istovremeno mora da izgleda prirodno bez slepljivanja i ukrućivanja.
Sada i žene i muškarci mogu da ostvare sve želje zahvaljujući formulama visokih performansi u novoj Taft Invisible Power liniji. Sloj transparentnih polimera formira tanku, providnu mrežu po površini kose koja je potpuno neprimetna, ali koja pruža ekstra jaku kontrolu te kosi daje prirodnu mekoću. Lak za kosu i gel sa stepenom učvršćivanja 5 pomažu Vam da napravite frizuru po Vašem izboru koja će izgledati potpuno prirodno i biti postojana tokom 24 sata.

Povezana vest:  NIVEA najmlađim Uzičanima poklonila igralište u okviru kampanje GDE NAM RASTU DECA

Unapređenje formule Taft Power linije

Stižu dobre vesti za žene i muškarce sa stilom kojima će se svideti moćna formula Taft Power linije sa kofeinom. Formula je unapređena i sada garantuje oblikovanje kose puno snage i energije tokom 48 sati. Kosa je osnažena od korena do vrha. Frizura je pod kontrolom i postojana čak i u ekstremnim uslovima – za sjajan izgled koji je pun energije.
Idealan proizvod za sport i izlaske je Power Activity gel – sa mega snažnim efektom koji je otporan na vodu i isparavanje. Power Hair lak za kosu je savršen za konačan efekat i nudi 48-časovnu postojanost – u svim vremenskim uslovima! Power Gel Extreme daje radikalnu kontrolu čak i kod najekstremnijih frizura. Novi Power vosak nudi savršenu kombinaciju strukture i postojanosti – dajući frizuri strukturu kao vosak, i učvršćujući je kao gel. Svi proizvodi se lako ispiraju i ne ostavljaju tragove.

Povezana vest:  Britanija - pastir postao zvezda