majkelMajkl Daglas: Kazna izrečena mom sinu je odgovarajuća

 

Majkl Daglas (Michael Douglas) veruje da bi kazna od pet godina zatvora izrečena njegovom sinu Kameronu (Cameron) zbog trgovine drogom mogla da mu spase život i da je potpuno odgovarajuća.

Daglas je u intervjuu emitovanom u ponedeljak na televiziji NBC izrazio nadu da će vreme provedeno iza rešetaka 31-godišnjem Kameronu pružiti dovoljno vreme da se izleči od uzimanja narkotika od kojih je zavisan od 13. godine.

Povezana vest:  Biljana Tipsarević predstavalja ekskluzivnu modnu kolekciju "La Storia di una donna"

„Umro bi ili bi ga neko ubio“, naveo je holivudski glumac. „Moj sin je trgovac drogom, a već izvesno vreme se ubijao, a ja ne mogu da oprostim takvo ponašanje“.

Kameron Daglas je u aprilu osuđen na pet godina zatvora zbog prodaje metamfetimina u svom apartmanu u jednom luksuznom njujorškom hotelu.

-Biće mu potrebno dosta vremena da se oporavi i počne iz početka – naveo je Majkl Daglas i dodao da je njegov sin sada u pozitivnom raspoloženju ali da je godina u zatvoru, dok je čekao presudu, bila „zaista, zaista teška“.

Povezana vest:  Sprečite pristup neprikladnim TV sadržajima i zaštitite decu od zloupotreba na Internetu

-Sa svim greškama i bolešću koju ima, Kameron je još i sjajan mlad čovek. Ne bih ga podržavao da to zaista ne osećam – kazao je 65-godišnji dvostruki dobitnik Oskara.

Majkl Daglas je takođe na sebe preuzeo deo krivice za probleme njegovog sina iz prvog braka, priznavši da je retko bio kod kuće tokom njegovog detinjstva pošto je bio zauzet građenjem karijere. 

Povezana vest:  Srećno jutro za bebu dolazi nakon dobrog sna sa novom Pampers Active Baby-Dry pelenom