Proglašeni pobednici likovnog konkursa UNIQAtna ČAROLIJA 

dobitnica_prve_nagrade__NevenaDamjanovicU prepunom atrijumu shopping mall-a Delta City, kompanija UNIQA osiguranje proglasila je pobednike likovnog konkursa UNIQAtna ČAROLIJA i dodelila im nagrade. Prvo mesto pripalo je Neveni Damjanović iz Obrenovca. 
Novac prikupljen od prodaje najlepših radova, biće doniran Dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i porodilištu u Višegradskoj. Tu donaciju će u januaru uručiti proslavljeni srpski košarkaš, koji je i promoter UNIQA osiguranja – Saša Đorđević. 
Žiri u sastavu – Jelena Blečić, Nenad Nenadović, Ivan Ivanovic, Pile, Iva Štrljić, Bojana Stefanović je ovog puta imao jako težak zadatak, jer je na konkurs stiglo nekoliko hiljada kvalitetnih dečjih radova iz čitave Srbije ali i iz dijaspore, i o pobedniku, ovog puta su zaista odlučivale nijanse. Pobednika je proglasio voditelj Dejan Pantelić, i dodelio mu glavnu nagradu – putovanje u Beč za celu porodicu. 
UNIQAena_CAROLIJA-Srećni smo što se na naš konkurs odazvalo na hiljade talentovanih dečaka i devojčica iz cele Srbije. Ne bih voleo da sam bio na mestu žirija danas, jer je odluka o pobedniku zaista bila teška. Najmaštovitije radove su otkupili zaposleni u kompaniji UNIQA osiguranje i naši poslovni partneri (Raifaissen leasing, Porsche leasing, Knauf, Saga, Direktorat za civilni vazdusni saobracaj, Opstine Novi Beograd i Palilula, Infostan…), koji su se odrekli tradicionalnog novogodišnjeg slavlja, u korist ove donacije. Cilj nam je da UNIQAtna ČAROLIJA postane tradicionalna akcija svake godine i da na taj način svi zajedno pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija –deci – rekao je Zoran Višnjić, generalni direktor kompanije UNIQA osiguranje. 
Učesnike, goste i mnogobrojne prolaznike zabavljao je dečji bend “Ništa lično” koji je izvođenjem svojih veselih pesama doprineo prazničnoj atmosferi kojom Delta City ovih dana odiše. 

Povezana vest:  Nove inicijative za unapređenje zdravlja i zaštite životne sredine na lokalnom nivou