AQUA VIVA Sport rekreativni cas -Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 5Vlada Vuksanović i Marina Kotevski otkrivali tajne uspešnog treninga

Sportsko – rekreativni centar Olimp na Zvezdari i AQUA VIVA Sport organizovali su trening za građane koji vode aktivan život i brinu o svom zdravlju. Rekreativni čas pod nazivom „Vežbaj sa najboljima“, vodili su Vlada Vuksanović i Marina Kotevski, koji su građane savetovali kako da pravilno osmisle svoje treninge, na koji način da vode računa o svom organizmu tokom vežbanja i otkrivali im tajne uspešnih treninga poznatih.

Povezana vest:  POSTAVKA O ZNAČAJU UBLAŽAVANJA KLIMATSKIH PROMENA U NOVOM SADU

AQUA VIVA Sport rekreativni cas -Vlada Vuksanovic i Marina Kotevski 4Tokom fizičkih aktivnosti telo gubi niz dragocenih sastojaka koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma. Funkcionalna pića rehidriraju organizam, nadoknađuju izgubljene elektrolite, ugljene hidrate, vitamine i minerale i stvaraju balans u organizmu tokom i nakon vežbanja.
Funkcionalni napici AQUA VIVA Sport pored rehidratacije, pružaju optimalni balans svih izgubljenih sastojaka tokom vežbanja daju više energije bez suvišnih kalorija jer sadrže i ekstrakt biljke Stevije.
Više o treningu Vlade i Marine i funkcionlinim napicima AQUA VIVA Sport, možete pronaći na fb stranici www.facebook.com/aquaviva.rs

Povezana vest:  Održana humanitarna akcija ”Mame za mame“ Immo Outlet Centra