Ah DogsMikser House predstavlja kreativni brend za pse „Ah!“

U subotu, 12. jula, od 12 do 16 časova, u Mikser House-u, vlasnike pasa očekuje „Popodne za najbolje prijatelje“, kada će svoja dizajnerska ostvarenja predstaviti kreativni biro „Retuš“ iz Novog Sada, koji je osmislio jedinstveni modni brend za pse „Ah!“. Popodnevno druženje biće i prilika da se posetioci upoznaju sa dizajnerskim komadima koji su tek pristigli u prodavnicu balkanskog dizajna u okviru Mikser House-a i da obraduju svog ljubimca novim modnim aksesoarom.
„Ah!“ brend je nastao 2013. godine i prvi je projekat mladog kreativnog biroa „Retuš“ iz Novog Sada, koji posluje kao porodična kompanija sa višedecenijskim iskustvom u modnoj i tekstilnoj industriji.
„Retuš“ je izgradio zaokružen poslovni proces, u kome pored tehničke faze modeliranja proizvoda i pripreme za izradu uživaju i u dizajniranju i kreativnom stvaralaštvu svakog komada. Oslanjajući se na temeljne stilove, zakonitosti koje moda pruža i zahteva, izražavaju se kroz novu estetiku i evropske trendove. Proizvodnju rade samostalno i stoga mogu u potpunosti garantovati kvalitet izrade i pažnju posvećenu svakom modelu.
„Imam iskustvo podizanja i rada porodične fabrike visoke mode za žene, s obzirom na to da su moji roditelji deo modne industrije duže od pet decenija. Njihovo iskustvo rada u Parizu za kuće poput Pjer Kardena, Šanela, Nine Riči i drugih je i mene lično usmeravalo i gradilo, te je moda i sastavni deo mog života već pune dve decenije. Dodatno iskustvo samostalnog preduzetnika je samo dodavalo smisao onome što je usledilo“, kaže Igor Radulović, kreativni direktor studija „Retuš“, i dodaje:
„Želja za kreiranjem selekcije modnog asesoara je tinjala kod mene i moje supruge Vesne prilično dugo, dok je odluka rada za pse bila kombinacija filmskog sticaja okolnosti, potom razvijanja kreativne, kao i testiranja komercijalne ideje, s obzirom na to da mi je supruga diplomirani ekonomista i projekt menadžer. Podsetio bih da u Srbiji ima više od 900.000 čipovanih pasa. Tržište je spremno!“
U subotu će posetioci Mikser House-a moći da se upoznaju sa novom modnom linijom za pse koja pristigla u Mikser House Balkan design shop, porazgovaraju sa kreatorima brenda „Ah!“ i da provedu prijatno popodne sa svojim ljubimcima.

Povezana vest:  Kompanija Carnex izvozi i na tržišta Švajcarske i Austrije