Campari Calendar 2015 BTS July 10 by Francesco Pizzo 6 sEva Green odiše van vremenskom lepotom kao zvezda Campari kalendara za 2015. godinu

Danas, Campari® zvanično predstavlja holivudsku glumicu Evu Grin, kao zvezdu Campari Calendara za 2015. godinu. Glumica francuskog porekla i zapanjujuće lepote, preuzela je vodeću ulogu u ovogodišnjem, sada već legendarnom kalendaru pod nazivom „Mitologija Miksologija“, koji je posvećan slavi živopisne istorije Campari-a i predstavlja svojevrsnu priču o 12 najomiljenih klasičnih koktela. Svakog meseca će biti focus na klasičnom koktelu, a sa njim i maštoviti prikaz lepote, malo poznate anegdote, priče i zanimljivosti u vezi za svakim legendarnim receptom.
Zvezda Campari kalendara za 2015. godinu, Eva Green komentariše: -Saradnja sa legendarnim i svetski poznatim brendom kao što je Campari predstavlja čast i privilegiju. Ima nečeg veoma posebnog u vezi ovogodišnje teme koja akcentuje na ubedljiv način i magično balansira klasičnim i modernim. U pozadini svake slike je bogat osećaj za istoriju koji stoji iza svakog Campari omiljenog koktela, koji je istovremeno predstavljen kao ultra moderan, maštovit, i sa stilom. To je stvar neverovatne lepote i jasno pokazuje da iako su neki od ovih recepata i 100 godina stari, oni su i dalje u svetu aktuelni i obožavani.
Fotograf 16-tog po redu globalno poznatog i renomiranog Campari kalendara je Julija Fulerton – Baten, svetski priznat fotograf, poznata po svom izlaganju širom sveta, ali i po tome da je prva žena iza objektiva na projektu kalendara.
-Campari je uvek imao posebnu sposobnost da razvija i čini brend iznova svežim, inspirativnim i maštovitim – cilj da se konstantno stremi napred se poklapa sa mojom filozofijom posla. Ovogodišnja tema kalendara je bila vrlo interesantan i izazovna, imali smo važan zadatak da to uradimo u skladu sa istorijskim anegdotama, koje će biti osnažene modernim detaljima.. Uverena sam da smo uspeli da napravimo delikatnu ravnotežu kroz ovogodišnje fotografije – objašnjava Julia Fullerton-Batten
Bob Kunze-Koncevic, izvršni direktor Campari Grupe, ovom prilikom komentariše: – Iako se osećaj bezvremenosti povezivao sa našim klasičnim koktelima, slušali smo komenatre naših barmen iz celog sveta koji tvrde da je došlo do ekspanzije popularnosti naših klasičnih recepata za koktele kao što su Negroni i Amerikano. Ovogodišnji Campari kalendar je dizajniran u slavu tradicije tih recepata koji nisu izgubili na svojoj popularnosti, tako da se veoma radujemo predstavljanju kalendara krajem ove godine.
OVDE možete pogledati prateći video.

Povezana vest:  Novi čoko-vanila Cipiripi bezglutenski krem za još finije palačinke