mama_mia (2)MAMA MIA i Grazia Shoping Night

 

Svetski hit mjuzikl MAMA MIA! obojiće ovogodišnji Grazia Shopping Night koji će se u Beogradu odžati sutra, u petak, 7. maja. Svečano otvaranje ove manifestacije, koja se već šesti put održava u glavnom gradu, pratiće plesne numere uz hitove legendarne grupe ABBA koji će tokom cele večeri i oriti sa više punktova u gradu.

Ljubavnom pričom mjuzikla MAMA MIA! biće inspirisana i revija venčanica Vladanke Celić na pešačkom ostrvu između Palate Albanija i hotela Balkan.  Čar Brodveja osetiće se u Beogradu krajem juna kada će u Beogradskoj arena gostovati internacionalna postavka mjuzikla MAMA MIA!. Od 29. juna do 11. jula sa ukupno 16 izvođenja, u Beogradskoj areni odjekivaće Dancing Queen, Take A Chance On Me, Money, Money, The Winner Takes it All i još 20 večnih pesama grupe ABBA koje odlikuju ovaj mjuzikl.

Povezana vest:  Nike Flyknit Lunar1+ - savršena patika za najudobnije trčanje

Zabavna priča o porodici i prijateljstvu koja se odvija u rajskom okruženju osunčanog grčkog ostrva, doneće vam dobro raspoloženje o čemu svedoče preko 42 miliona ljudi koji su je do sada odgledali širom sveta. Još 1987. godine, globalni producent Džudi Krejmer, dobila je inspiraciju da kreira mjuzikl na osnovu pesama grupe ABBA. Na osmišljavanju i realizaciji,

povezivanja pesama sa radnjom i biranju, radilo se 12 godina da bi mjuzikl premijerno bio izveden 1999. godine. Beni Anderson i Bjorn Ulveus, muški deo čuvene četvorke, radili su zajedno sa spisateljicom Ketrin Džonson i rediteljkom Filidom Lojd kako bi MAMA MIA! zaživela.

Povezana vest:  Otvoren 182. Oktoberfest

mama_miaMjuzikl je postao globalni fenomen ostvarivši zaradu od preko 155 miliona funti samo u velikoj Britaniji i preko 2 biliona dolara širom sveta do sada. Internacionalna turneja je potpuno identična sa londonskom produkcijom predstave, koja je premijerno izvedena 1999. godine, i trenutno se izvodi u Londonu, Brodveju, Australiji, Španiji, Holandiji, i Meksiku. Mjuzikl je preveden na sedam jezika a predstava na engleskom uspešno je odigrana u 45 gradova širom sveta, uključujući: Kejp Taun, Monte Karlo, Cirih, Peking, Berlin, Pariz, Taipei, Dubaji, Šangaj, Beč, Bratislavu, Helskinki, Stokholm, Milano, Edinburg, Tela Aviv i Prag.

Povezana vest:  Kongresi u Beču oborili rekorde

Ulaznice za ovaj svetski hit koji ne treba propustiti, u prodaji su na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, TC „Ušće“, SKC  – knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova  <http://www.arenabeograd.com/> www.arenabeograd.com i  <http://www.tickets.rs/> www.tickets.rs.

 

Cene ulaznica:

Parter Gold                                                        3960 din.

Tribine – I kategorija                                           3300 din.

Tribine – II kategorija                                          2970 din.

Tribine – III kategorija                                          2200 din.

Nivo 300 – Lože                                                 4950 din.

Podsećamo vas da je kapacitet Beogradske arene za izvođenja mjuzikla MAMA MIA! ograničen uslovima produkcije.