Back to School

Spremite se za nove školske pobede na Mikser Design Marketu

U nedelju, 31. avgusta 2014. od 12 do 20 časova, u Mikser Houseu, održaće se prodajna izložba dizajniranih predmeta, tradicionalni Mikser Design Market. Tema ovonedeljnog izdanja, inspirisana 1. septembrom, biće povratak u đačke klupe i priprema za novu školsku godinu. Ulaz za sve posetioce koji žele da istraže kreativnu ponudu Mikserovog Design marketa je slobodan.
Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće ili da osveže enterijer svog doma neobičnim komadom nameštaja, kao i za one koji žele da kupe nekome zanimljiv i originalan poklon. Na manifestaciji će se ove nedelje predstaviti više od 30 dizajnera, kreativnih preduzetnika, zanatlija i proizvođača.
Početak nove školske godine daje novu notu ovonedeljnom Mikserovom Design marketu, pa će posebna pažnja biti posvećena maštovitim i originalnm aksesoarima i potrepštinama za đake, kako bi svi školarci koji kreću u nove pobede bili spremni za povratak u školske klupe.
Učesnici ovonedeljnog marketa u znaku povratka u školu su:
Amore, Arsen Lupiga, Baggy & Funny, Biljana Čučković, Blejboj, Daisy, Djin Djuve, Dolphyn Jewlery, Dragonfly Decoupage, Fish and Chips, Glory Box, Gugadžina, Handmade by Till, Lapot Brand, Jele Fashion, KRSH i DOM, Marina Stefanović, Marine krpice, Mean Machines, Mia Mia Handmade Cosmetics, Muzej istorije Jugoslavije, PapirniNovčanik, Remake, Šajkača by Ana Mićković, Škrabac,Tri tačke i retro kravate, Valentina Fashion Architecture, Veseli početak, VIDIVIDI.
Mikser Design Market: Back to School otvoren je za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Žerard Pike prevario Šakiru sa Bar Raefaeli