GBW2014Festival britanske hrane i piva u Beogradu

U beogradskom Mikser Hausu (Karađorđeva 46) će u petak, 12.septembra, u 17h biti otvoren festival britanske hrane i pića, pod nazivom GREAT British Weekend (GBW).
Na festivalu, koji će trajati do nedelje uveče, posetiocima Miksera će biti predstavljeni proizvodi 32 britanske kompanije i čak 35 premijernih pivskih brendova. Svi posetioci će imati jedinstvenu priliku da se, na jedan potpuno drugačiji način, upoznaju sa konceptom kraft piva i otkriju jedan novi svet, u kojem se pristup ovom piću tretira kao avantura i kreativnost.
Među izlagačima će biti i proizvođači hrane i sireva, koji se takođe prvi put predstavljaju javnosti u Srbiji, a specijalno za ovu priliku, Mikser kuhinja je u saradnji sa glavnim kuvarom Britanske rezidencije pripremio poseban GBW jelovnik, koji će biti u ponudi samo tokom trajanja festivala. Osim ekskluzivnih prehrambenih proizvoda i zanatskih piva, za posetioce je pripremljen i zanimljiv dnevni program, uključujući i radionice o kućnom pivarstvu i nagradne igre.
Muzički program će takođe biti u duhu Veliki Britanije, pa će u u skladu sa tim, u subotu od 21h, na bini Mikser House-a nastupiti prvi beogradski tribjut bend Bitlsa „Bestbeat“, sastav koji svojim dvočasovnim programom od preko 50 pesama ne ostavlja ravnodušnim ni najtvrdokornije fanove čuvenih liverpulskih buba.
Dnevni ulaz u Mikser House će se naplaćivati 300 dinara, a svi posetioci će na vratima dobiti brendiranu čašu za konzumaciju pića. Radno vreme #GBW2014: petak (12.9.) 18-22h, subota (13.9.) 12-24h, nedelja (14.9.) 12-22h.
Za kompletan program festivala i više informacija o brendovima koji će na njemu biti predstavljeni posetite Fejsbuk stranu https://www.facebook.com/PubsAreGREAT.

Povezana vest:  Ljubimci dobrodošli u beogradske lokale