GB Fa PD DG Joghurt Greek 0414

Fa Yoghurt osvežava i obnavlja kožu

Hiljadama godina jogurt se koristi kao jedan od najzdravijih prirodnih sastojaka koji osvežava i regeneriše organizam. Pored svog okrepljujućeg ukusa, jogurt se veoma ceni i zbog svojstava koji pogoduju u negovanju kože, čineći je nežnom i glatkom, a pomaže i da se oštećenja na koži, poput opekotina od sunca, ublaže i lakše zacele. Henkelovi stručnjaci za negu kože su, spojem tradicije i Fa iskustva koje je duže od 50 godina, kreirali Fa Yoghurt paletu proizvoda koji uravnotežuju i obnavljaju delikatnu floru kože kroz laganu formulu koja neguje.
S obzirom da neke vrste sapuna i krema za tuširanje mogu da poremete prirodna svojstva kože, proizvodi Fa Yoghurt sa aloa verom ili vanilom štite prirodnu bakterijsku floru kože kako ona ne bi gubila elastičnost i vlagu. Posebna formula koja neguje kožu i poboljšava osećaj blagotvornog dejstva čini kožu zdravom, osvežavajući pritom celo telo.

Povezana vest:  Na ceremoniji otvaranja 22. Serbia Fashion Week-a Novi Sad u svet poslao zadivljujuću sliku sinergije modne i operske umetnosti

Fa Yoghurt proizvodi dostupni su u dve prijatne prirodne mirisne note koje čine kožu zdravom i nežnom – vanila i med, i aloa vera – i to kao:

• Fa Yoghurt kremasti gel za tuširanje – spoj blage nege i snažnog osećaja svežine
• Fa Yoghurt sapun i tečni sapun – nežno čišćenje i nega ruku uz obnavljanje osetljive kože

Povezana vest:  L'Oreal Fashion Week svečano zatvorila revija Vigor

Fa lansira i modernu kolekciju krema za tuširanje i sapuna Greek Yoghurt – sa očaravajućom aromom badema – obogaćenu dodatnim proteinima jogurta koji čuvaju prirodni balans kože i sprečavaju njeno isušivanje.