Etihad Airways - Kabinsko osoblje iz celog svetaETIHAD ERVEJZ ORGANIZUJE NIZ GLOBALNIH DOGAĐAJA ZA ZAPOŠLJAVANJE KABINSKOG OSOBLJA

Etihad Ervejz, nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), domaćin je velikog globalnog događaja za zapošljavanje, na kome traži osobe sa velikim iskustvom u ugostiteljstvu da se pridruže Vodećem svetskom kabinskom osoblju ove aviokompanije.
Međunarodni dani zapošljavanja će biti održani u 12 gradova u pet država, uključujući Italiju, Nemačku, Japan, Maroko i Tunis. Aviokompanija će takođe održati dane zapošljavanja u Abu Dabiju 1, 8, 15, 22. i 29. oktobra, dok će otvoreni dani za menadžere za hranu i piće, kao i za šefove kuvare na letu, biti održani 13. i 27. oktobra.
Zainteresovani za prisustvovanje danima zapošljavanja i pridruživanje nagrađivanom timu kabinskog osoblja ove aviokompanije, menadžerima za hranu i piće i kvalifikovanim šefovima kuvarima na letu, trebalo bi da se prijave unapred putem sajta www.etihad.com/cabincrewrecruitment.
Obri Tid, potpredsednica sektora za usluge za klijente Etihad Ervejza, izjavila je: „U svakom od ovih gradova pozvaćemo po 200 najboljih kandidata sa izuzetnim veštinama u oblasti ugostiteljstva da nam se pridruže na danima zapošljavanja“.
Aviokompanija će kandidatima pružiti sveobuhvatne informacije o životu u Abu Dabiju, dinamici rada sa putnicima na visini od 30.000 stopa, i sprovesti detaljne razgovore sa njima.
„Kako bismo podržali ubrzani rast naše aviokompanije, održavamo dane zapošljavanja u ovim državama, koje su tržišta od strateškog značaja za aviokompaniju“.
„Nadamo se da ćemo privući i zaposliti talentovane i entuzijastične osobe koji su veoma strastvene i posvećene pružanju vrhunskih usluga“.
„Naše kabinsko osoblje čine osobe preko 115 nacionalnosti i ima benefite u vidu ekstenzivne obuke i razvoja, sa značajnim prilikama za napredovanje u karijeri i novim životnim iskustvima u UAE“, izjavila je Obri Tid.
Uspešni kandidati će proći kroz sveobuhvatni program obuke u Abu Dabiju, koji uključuje sve aspekte bezbednosti u kabini i pružanju usluga. Program obuke se održava u najmodernijoj Akademiji za obuku Etihad Ervejza.
Kabinsko osoblje ima obezbeđeno zdravstveno osiguranje, prevoz, uniforme i potpuno opremljen smeštaj, a stacionirano je u prijatnom i dinamičnom okruženju Abu Dabija, prestonice UAE.
Abu Dabi je dom niza aktivnosti svetske klase u oblasti razonode, sporta i zabave, uključujući popularno ostrvo Jas, sportsku arenu „Zajed sports siti“ i restorane svetskog glasa sa poznatim kuvarima poput Marka Pjera Vajta i Gerija Roudsa.
Etihad Ervejz je tokom godina primio mnogobrojne nagrade koje odražavaju njegovu poziciju vodeće aviokompanije na svetu. Tu spadaju i prestižne nagrade za Vodeću svetsku aviokompaniju, Vodeću svetsku Prvu klasu, Vodeću svetsku aviokompanijsku kabinsku posadu na dodeli nagrada „World Travel Awards“ u novembru 2013. u Dohi, u Kataru.

Povezana vest:  Alis po kladionicama favorit za ime novorođene princeze

Tabela. Međunarodni dani zapošljavanja kabinskog osoblja

ITALIJA:

Rim: 29.09.2014.

Napulj: 2.10.2014.

Bari: 5.10.2014.

Milano: 6.10.2014.

Katanija: 8.10.2014.

Firenca: 9.10.2014.

Bolonja: 12.10.2014.

Venecija: 15.10.2014.

OSTALE DRŽAVE:

Narita (Japan): 22.10.2014.

Tunis (Tunis): 26.10.2014.

Dizeldorf (Nemačka): 27.10.2014.

Kazablanka (Maroko): 28.10.2014.