NIVEA Powder Touch grupnaNeverovatan osećaj lakoće uz NIVEA Powder Touch dezodorans

NIVEA istraživači sebi uvek postavljaju visoke zahteve. Tako se pred njima našao izazov da pronađu specifičnu kombinaciju sastojaka, kako bi izašli u susret potrošačima i razvili dezodorans izuzetno lagane formulacije koja u isto vreme pruža dugotrajnu zaštitu od znojenja.

Iz NIVEA laboratorije ubrzo je stigao mirisni odgovor u formi neverovatno nežnog i delotvornog NIVEA Powder Touch dezodoransa. Njegova tajna je u čudotvornom kaolin prahu. Ovaj dragoceni mineral poznat je po svojoj sposobnosti upijanja, koja pomaže dezodoransu da se brzo osuši nakon nanošenja, a ujedno je i veoma blag te daje koži osećaj mekoće i nežnosti. NIVEA Powder Touch dezodorans pruža savršeno izbalansiranu zaštitu i ugodan osećaj na koži, čineći vas tako sigurnom i zadovoljnom, dok njegove neodoljive mirisne note dotiču sva čula. Zahvaljujući svojoj puderasto nežnoj formulaciji i prijatnom mirisu idealan je za leto i u potpunosti se uklapa u sunčane dane koji su pred nama.

Povezana vest:  Budućnost davanja su građani i fondacije

NIVEA Powder Touch dezodorans

Sadrži pouzdanu anti perspirantnu formulu koju čini prah kaolina, prirodan, glineni mineral poznat po svojim nežnim i lako apsorbujućim kvalitetima. Kada se nanese, koža ga brzo upija i ostaje mekana i glatka na dodir.

Poseduje nežan i prijatan miris, koji objedinjuje sveže citrusne note pomorandže i cvetne sastojke kao što su ruža i đurđevak koji doprinose svežini i nežnosti.

Povezana vest:  Humanitarna akcija “Možeš i Ti” sve uspešnija

Bez alkohola i veštačkih boja.

Sprej 150ml, okvirna cena: 334 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 334 din

Stik 40 ml, okvirna cena: 334 din