StellaMcCartney Canon 300Saradnja Canona i Stelle McCartney

Canon i Stella McCartney priredili su dobitnu modno-tehnološku kombinaciju za sve dame koje uživaju u ulozi fotografa. Iz ove ekskluzivne saradnje proistekla je limitirana kolekcijom Linda torbi za fotoaparat specijalno dizajniranih za Canon EOS 100D.
Kolekcija Linda torbi dobila je naziv po majci Stelle McCartney koja je bila poznati fotograf čije su fotografije predstavljene u londonskom muzeju Victorije i Alberta. Stella svoje dane detinjstva pamti po putovanjima i mnogobrojnim fotografijama sa svojom porodicom, pa se iz tog razloga vrlo rado odazvala pozivu kompanije Canon i kreirala torbu Linda koja je savršeni dodatak najmanjem DSLR-u, belom Canonu EOS 100D.
Ovaj mali DSLR fotoaparat, koji ćete svuda želeti da ponesete, sada ima adekvatnu i trendi torbu od materijala koji minimalno zagađuju životnu sredinu, a sve to u skladu sa ekološkom osvešćenošću obe kompanije koje su učestvovale u projektu. Mali i brz, ovaj DSLR sa senzorom od 18 megapiksela daje izvanredne fotografije i video zapise, ima optički vizir i omogućava intuitivno upravljanje pomoću ekrana osetljivog na dodir.

Povezana vest:  Velikogospojinski dani u Novom Bečeju 26-28. avgust