Likovna-radionica_deca-iz-doma-Drinka-PavlovicDečji crteži na Doncafe šoljicama

 

Deca iz doma „Drinka Pavlović“, za decu bez roditeljskog staranja, učestvuju ovog vikenda u likovnim radionicama na kojima crtaju svoje omiljene motive i prizore iz svakodnevnog života. Mališane je kroz radionice vodila, i sa njima se družila, akademska slikarka Mirjana Pešev-Senica, a najzanimljiviji crteži naći će se na posebnoj seriji Doncafe šoljica, koje će biti prodavane na humanitarnoj aukciji. Sav prihod od prodaje 2.000 šoljica oslikanih dečjim crtežima biće namenjen domu Drinka Pavlović.

Povezana vest:  Halid Bešlić nije doprineo hrvatskoj kulturi

 

-Strauss Adriatic verni je prijatelj doma „Drinka Pavlović“ poslednjih nekoliko godina i drago nam je što smo deci omogućili da uživaju u ovim, za njih nesvakidašnjim aktivnostima. Kao kompaniji koja brine o socijalno ugroženim grupama, važan nam je svaki njihov osmeh jer nam govori da smo ulepšali dan onima kojima je pomoć zaista potrebna – izjavila je Olivera Jokić, menadžer za odnose s javnošću kompanije Strauss Adriatic.

Povezana vest:  „Bitka za bebe“ na golf terenima - Potvrdite svoje vrline

-Deca su s radošću prihvatila da učestvuju u ovoj radionici. To je za njih potpuno novo iskustvo i verujem da će biti još više uzbuđena kada svoje radove budu videla oslikane na šoljicama. Kompanija Strauss Adriatic, kao naš dugogodišnj prijatelj, i ovoga puta nam je pomogla da život ove dece učinimo srećnijim – izjavila je Snežana Nikolić, rukovodilac Doma Drinka Pavlović.

Povezana vest:  „Bazar mama preduzetnica" u Delta Cityju

Strauss Adriatic tradicionalno pomaže Dom Drinka Pavlović brojnim donacijama i redovnim druženjima zaposlenih sa decom. Kompanija je prošle godine, u zajednčkoj akciji renoviranja Doma učestovala sa 25.000 evra, a sredstva od donacije iskorišćena su za krečenje enterijera i zamenu električnih instalacija u celom objektu. Osim toga, Strauss Adriatic je za decu obezbedio i dva kućna bioskopa, muzičke mini linije, kompjutere i klima uređaje.