NIVEA MEN Sensitive Visual 2NIVEA MEN SENSITIVE linija proizvoda za osetljivu mušku kožu

Gledano iz ženskog ugla, osetljivost muškog srca ume da bude i te kako privlačna. Međutim, osetljivost njegove kože daleko je manje poželjna. Rezultati svetskih istraživanja pokazuju da sve veći broj muškaraca ima upravo osetljivu kožu, sklonu iritacijama, crvenilu, peckanju i svrabu. Muškarci se posle brijanja najviše susreću sa ovim problemom. Pored toga, nadolazeći hladni dani nikako im ne pogoduju, jer vetar i niske temperature dodatno isušuju kožu. Zato je izuzetno važno koristiti odgovarajuće proizvode bez alkohola, koji neće izazvati upalu ili crvenilo, već će efikasno smiriti kožu.
NIVEA MEN Sensitive linija proizvoda odgovara zahtevima osetljive muške kože, nudeći sveobuhvatan asortiman proizvoda za negu lica i tela, na bazi prirodnih sastojaka i sa 0 % alkohola. Unapređena formula bez alkohola, sa kombinacijom prirodne, čiste kamilice i umirujućeg hamamelisa, smanjuje iritaciju. Linija proizvoda posebno napravljena za muškarce sa osetljivom kožom efikasno sprečava upalu, svrab i crvenilo.

Povezana vest:  Muškarci znaju šta žene žele

NIVEA MEN Sensitive AfterShaveBalmNIVEA MEN Sensitive Balsam za negu posle brijanja

Izuzetno blage formulacije, sa 0 % alkohola, ne ostavlja osećaj peckanja nakon brijanja. Obogaćen umirujućom kamilicom i hamamelisom sprečava crvenilo, osećaj suve kože i momentalno ublažava iritaciju. Balsam se vrlo brzo apsorbuje i umiruje kožu.
100 ml, cena: 629 din

NIVEA MEN Sensitive Losion za negu posle brijanja

Zahvaljujući unapređenoj, izuzetno blagoj formulaciji, neutralnog mirisa, sa 0 % alkohola, umiruje i osvežava kožu, a koža ga brzo upija. Obogaćen umirujućom kamilicom i hamamelisom, pomaže da ne dođe do iritacije i upala i sprečava crvenilo kože.
100 ml, cena: 629 din

NIVEA MEN Sensitive pena za brijanje

Veoma blage formule sa 0 % alkohola, obogaćena umirujućom kamilicom i hamamelisom, omekšava dlaku brade i pruža izuzetno prijatno brijanje, a istovremeno štiti kožu od iritacija i posekotina.
200 ml, cena: 289 din

Povezana vest:  Donatirska večera Dobro delo na kvadrat

NIVEA MEN Sensitive gel za brijanje

Izuzetno blage formule sa 0 % alkohola, obogaćen umirujućom kamilicom i hamamelisom, omogućava veoma prijatno brijanje i štiti kožu od iritacija i posekotina.
200 ml, cena: 389 din

NIVEA MEN Sensitive hidratantna krema za negu lica

Bez mirisa, sa formulom poboljšanom Active Comfort sistemom, obogaćenom umirujućom kamilicom i hamamelisom, sa 0 % alkohola, intenzivno hidrira i vremenom smanjuje osetljivost kože.
Sadrži UVA i UVB filtere.
75 ml, cena: 739 din

NIVEA MEN Sensitive gel za čišćenje lica

Poboljšane i izuzetno blage formule, sa 0 % alkohola, nežno čisti lice i ne isušuje kožu. Obogaćen umirujućom kamilicom i hamamelisom uklanja nečistoću, prljavštinu, kao i višak masnoće, bez iritacije kože. Koža izgleda čisto i zdravo. Ne sadrži sapun i neutralnog je mirisa.
100 ml, cena: 479 din

NIVEA MEN Sensitive Protect dezodorans u spreju

Povezana vest:  Viktoriji Bekam ponuđeno 40 milona dolara da dizajnira hotel u Dubajiu

Pruža 48h pouzdanu anti-perspirantnu zaštitu, kombinujući blagu i efikasnu negu. Posebno osmišljen za osetljivu kožu. Formula bez alkohola, sa kamilicom koja umiruje kožu i uljem avokada koje sprečava crvenilo i iritacije. Ne sadrži alkohol, boje i konzervanse.
Sprej 150 ml, cena: 309 din

NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje

Izuzetno blaga formula obogaćena bambusovim mlekom nežno osvežava i pruža optimalnu negu pod tušem. Pomaže u zaštiti kože od isušivanja, a može se koristiti i za pranje kose. Za dugotrajan osećaj svežine i negovane kože.
250 ml, cena: 249 din

NIVEA MEN Sensitive krema za brijanje za osetljivu kožu

Zahvaljujući novoj formuli obogaćenoj Active Comfort sistemom, omekšava kožu brade, štiti kožu od iritacija za glatko i prijatno brijanje. Obogaćena prirodnom, čistom kamilicom i Vitaminom E. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.
100 ml, cena: 176 din