Na srpsko tržište stigla su tri prestižna modna brenda! Luksuzni portfolio prodavnice MiaMaya Gold u Galeriji od sada je bogatiji za tri fashion ikone – Dior, Celine i Jacquemus. Galerija, najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija koja u naš region donosi svetske standarde, još jednom potvrđuje status centra visoke mode, donoseći na beogradske ulice glamur i luksuz koji su do sada bili rezervisani samo za elitne prestonice širom sveta.

Povezana vest:  Modni festival “Katapult“ od 11-13. novembra u Delta Cityu

U besprekorno dizajniranom prostoru prodavnice MiaMaya Gold, ljubitelji visoke mode mogu da osete čari premium kupovine. Za sve one sa istančanim ukusom, u ponudi su unikatni, luksuzni i vanvremenski odevni predmeti, izrađeni od najkvalitetnijih materijala, kao i najpoželjniji modni aksesoari iz najnovijih kolekcija tri prestižne francuske modne kuće. Poklonici mode u ovom carstvu stila i ekstravagancije sigurno će pronaći prave dragulje za sebe. Nakon obavljene kupovine jedan od prestižnih restorana u Galeriji s pogledom na reku i fantastičnom gastronomskom ponudom može biti sjajna završnica ovog vrhunskog doživljaja.

Povezana vest:  Nike Air Max 97 Swarovski stiže u Tike Shop

Poseban benefit je i to što nakon svake kupovine posetioci mogu da skeniraju račune kroz Galerija aplikaciju, jer im se na taj način vraća novac. Sakupljeni bodovi mogu se pretvoriti u e-vaučer, čime se umanjuje račun prilikom neke od sledećih kupovina u više od 300 prodavnica, u restoranima, bioskopu ili u zabavnom centru u Galeriji. Posetiocima je na raspolaganju i besplatni parking, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa.

Povezana vest:  ŠIROM ZATVORENIH OČIJU 2013 – ODBROJAVANJE