Samsung Culinary Class 141010 2
Samsung otvara kulinarsku učionicu na akademiji FERRANDI Paris
 
Kompanija Samsung Electronics, u saradnji sa prestižnom francuskom školom kulinarstva FERRANDI Paris, predstavila je Samsung kulinarsku učionicu. U ovoj učionici, od 21. oktobra, polaznici će biti u prilici da steknu sveobuhvatnu obuku i nauče brojne stvari – od toga kako da ispravno čuvaju namirnice do specijalnih metoda kuvanja uz pomoć inovativnih Samsung kućnih uređaja.
„Samsung kulinarska učionica u okviru akademije FERRANDI Paris predstavlja odličan primer saradnje svetski poznate škole kuvanja i jedne od najprepoznatljivijih kompanija za proizvodnju kućnih aparata“, istakao je Bo-keun Jon, predsednik i generalni direktor Samsung Electronics i dodao: „Verujem da će otvaranje Samsung kulinarske učionice učvrstiti našu poziciju kao vrhunski brend za proizvodnju kućnih uređaja koji uvek pružaju više korisnicima širom sveta“.
Samsung kulinarska učionica smeštena je u okviru FERRANDI akademije u Parizu, a prostor od 130 kvadratnih metara opremljen je na najinovativnijim uređajima kompanije – frižiderima, rernama, mikrotalasnim pećnicama i ugradnim pločama za kuvanje. Učionica je opremljena vrhunskim kuhinjskim nameštajem kompanije Arclinea, sa potpisom čuvenog italijanskog dizajnera enterijera Kika Basetija.
U okviru ove učionice, predstavnici kompanije Samsung biće u prilici da proučavaju iskustva polaznika, ali i pristup profesionalnih kuvara kuvanju, kako bi se dobijena saznanja iskoristila za razvoj novih Samsung kućnih aparata. Na ovaj način, Samsung nastoji da ojača iskustvo kuvanja za svoje potrošače, povezujući svet kulinarstva sa novim proizvodima.
Osnovana 1920. godine, FERRANDI je vodeća profesionalna kulinarska akademija na kojoj nastavu pohađa oko 1500 studenata godišnje. Ima reputaciju elitne škole u kojoj su se obrazovali mnogi svetski poznati kuvari. Studente obučava 80 profesora i 100 profesionalnih šefova kuhinja. Samsung kulinarska učionica nastala je kao deo kampanje „Samsungov klub šefova“ (Samsung Club Des Chefs). Prva kulinarska inicijativa ove vrste lansirana je 2013. godine i povezala je elitne kuvare sa Michelin zvezdicama sa kompanijom Samsung na razvoju uređaja nove generacije.
Povezana vest:  Richter Gedeon predstavio International Emergency Contraception Research o informisanosti žena o kontracepciji i seksualnim navikama