Novi deo sa restoranima USCE SC 2Svečano otvoren renovirani deo sa restoranima UŠĆE Shopping Centra
 
Savremeni dizajn, komforni nameštaj, moderna rasveta i galerija, kao i velika otvorena terasa čine novi, renovirani restoranski deo UŠĆE Shopping Centra. Svečano otvaranje proteklo je u prisustvu velikog broja poslovnih partnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija. Inspektor Blaža, Tamara Dragičević i Marina Kotevski, za ovu priliku, navukli su kecelje i sa osmesima na licu posluživali goste.
UŠĆE Shopping Center je prvi šoping centar u regionu koji je svojim posetiocima omogućio ovako neobičan deo sa restoranima. S obzirom na to da je ovaj deo Centra jedna od najposećenijih zona, gde skoro svaki treći posetilac završava svoje šoping iskustvo i posetu, od sada će svi dodatno moći da uživaju u modernom i prijatnom ambijentu. Prilagođen njihovim potrebama, novi prostor pruža komfor velike dnevne sobe.
„Trudili smo se da u enterijer unesemo jarke boje i prirodne materijale – drvo, kamen, zelenilo, kao i da iskoristimo lep pogled na naš grad u kom posetioci mogu da uživaju sa nove terase. Naročito smo ponosni na činjenicu da su u projektovanju i izvođenju radova učestvovali lokalni arhitekti i proizvođači, tako da je 80 odsto nameštaja dizajnirano i proizvedeno lokalno, u Srbiji. Ovom prilikom zahvaljujemo posetiocima na strpljenju tokom radova u Centru, ali sigurni smo da će se svi uveriti u to da je vredelo čekati“, rekla je Ivana Maksimović, izvršni direktor u kompaniji Confluence Property Management koja upravlja UŠĆE Shopping Centrom.
Tim kompanije Confluence Property Management, koji je radio na ovom projektu, pred sobom je imao odgovoran zadatak i veliki izazov da u kratkom roku i bez narušavanja normalnog svakodnevnog funkcionisanja ove zone, izvede radove i potpuno transformiše prostor, a da pritom ne naruši komfor posetilaca. Novi ambijent usklađen je sa najnovijim svetskim trendovima u uređenju šoping centara, koji danas postaju ogledalo novih trendova i to ne samo u kupovini, već i u životnom stilu, uređenju enterijera i dizajnu.
Povezana vest:  VISOKA RIZIČNOST TRŽIŠTA KOČI INVESTICIJE