Besplatne kreativne radionice za srednjoškolceBesplatne kreativne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Voliš da saznaješ nove stvari i stičeš nova iskustva? Fakultet za medije i komunikacije te poziva da učestvuješ u radionicama koje su osmišljene da ti pomognu da otkriješ svoju kreativnost, usmeriš svoja interesovanja i sprovedeš ideju u delo!

Sve radionice su besplatne i polaznici će po završetku dobiti sertifikate.

Čekamo te. Prijavi se!

1. Ljubav i partnerski odnosi

Hajde da razgovaramo o ljubavi: čemu težimo u ljubavi, zbog čega nam se neko manje a neko više dopada, kako da prevaziđemo nesigurnost, šta da radimo sa ljubavnom patnjom, da li možemo biti zavisni od ljubavi, kako da prepoznamo različite emocije, šta su zreli partnerski odnosi?

Povezana vest:  Poznata srpska influenserka Dunja Jovanić postala zaštitno lice omiljenog italijanskog make-up brenda

Subota, 08. novembar od 11-14 časova

2. PRimer : snaga dobre komunikacije

Šta je PR?  Otkrijte zašto je PR danas jedno od najpopularnijih zanimanja u svetu. Saznajte zašto je Bil Gejts rekao da bi i „poslednji marketinški dolar potrošio na PR“? Naučite kako vam PR može pomoći da ostvarite sopstvene snove, želje i namere.

Kreirajte svoju prvu PR kampanju u samo šest poteza!

Subota, 15. novembar od 11-14 časova

3. Muzička produkcija

Ako misliš da ti je mesto za miks pultom, dođi da savladaš veštine DJ-inga i muzičke produkcije u pravom tonskom studiju! Bavimo se DJ-ingom, snimanjem i obradom muzike i zvuka. Saznaj kako to rade profesionalci.

Subota, 22. novembar od 11-14 časova

Povezana vest:  Naslednici „Top liste nadrealista“ dolaze u Mikser House

4. iDesign / jaDizajniram

Zanimaju te vizuelne komunikacije, grafički dizajn i digitalne umetnosti? Radoznao si i kreativan? Otkrij male tajne uspešnih vizuelnih kampanja, oslobodi svoju kreativnost i re/dizajniraj svet koji te okružuje.

Subota, 29. novembar od 11-14 časova

5. Uključi se! Pomozi drugima

Da li misliš da si osoba koja pomaže drugima? Svakodnevno u novinama čitaš i razmišljaš o aktuelnim društvenim temama? Primećuješ ljude sa kojima deliš grad, a čijeg prisustva mnogi nisu ni svesni? Saznaj koliko je uloga socijalnog radnika važna u svakom društvu. Uključi se!

Subota, 06. decembar od 11-14 časova

6. Teenage media mania: „A šta je stvarno važno?“

Da li dobro razumemo savremene medije za masovnu komunikaciju? Šta u stvari poručuju reklame, zašto neke pamtimo, a zašto nas neke nerviraju? Da li je internet za mlade, a televizija za matore? Ko još sluša radio? Odgovore na ova i još mnoga pitanja potražićemo zajedno. Pokušaćemo da kreativno razmišljamo o medijima i marketingu, a okušaćemo se i u živoj radio emisiji.

Povezana vest:  Philips i Dizni najavljuju revolucionarno osvetljenje za decu

Subota, 13. decembar od 11-14 časova

Prijavu možeš poslati putem e-maila [email protected], telefona 011/26 26 474 ili naše zvanične Facebook strane (fmk.beograd).

U prijavi je potrebno da navedeš:

– ime i prezime,

– godinu rođenja,

– školu iz koje dolaziš,

– broj telefona,

– naziv radionice za koju se prijavljuješ.

Sve radionice se održavaju u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65 u Beogradu.

PHOTO: Senja Vild