Gillette Fusion ProGlide Styler 3 in 1Gillette novogodišnji set je najbolji poklon koji Vaš muškarac može da dobije

Budimo iskrene devojke, Vi jednostavno imate šesto čulo kada je nega kože u pitanju. Vi u potpunosti poznajete svoju kožu i Vaši rituali nege kože teže čistom savršenstvu. Uz pomoć svoje intuicije i našeg znanja pomozite svom dragom da svoj svakodnevni ritual brijanja dovede do savršenstva.

Ne postoje dva muškarca sa istim načinom brijanja. Neki se briju brzo, u samo 30 poteza, dok se neki briju u čak 700 poteza što u velikoj meri utiče na to kako će njegova koža izgledati i koliko će biti nežna.

Bez obzira na to koliko je jedinstven način brijanja Vašeg muškarca, možete mu pružiti najpreciznije i najbrižnije brijanje uz specijalno izdanje Gillette poklon pakovanja – Gillette Fusion ProGlide Support Set. Tako će njegova koža biti spremna da se hrabro suoči sa zimom!

Povezana vest:  Zaštita od sunca koja štiti vašu kožu i čuva našu planetu

I. Gillette ProGlide Support Set uključuje:

• Fusion ProGlide ručni brijač
• Fusion ProGlide 4 zamenska kertridža
• Fusion ProGlide hidrirajući gel za brijanje od 75 ml

Godinama tehnološkog i proizvodnog inoviranja, Gillette je stvorio svoje najnaprednije oštrice ikada. Gillette Fusion ProGlide brijač sadrži novu osnovnu tehnologiju: tanje, finije oštrice koje mu pomažu da klizi kroz bradu sa manje trzanja i čupanja , specijalni sloj za slabije trenje i Precizno Trimer sečivo.
Sa 5 oštrica tanjih talasne dužine svetlosti, Gillette Fusion ProGlide nudi vidljivo temeljno i prijatno brijanje nakon kog će se i najosetljivija koža osećati dobro. Stabilizator oštrica koji održava njihov optimalan razmak omogućava da se oštrice prilagode konturama lica muškarca.
Lubrastrip™ traka sa mineralnim uljem i polimerima omogućava brijaču da se glatko kreće po površini kože čak i pri ponovljenim potezima brijača. Nove oštrice pružaju temeljno brijanje, pa je s toga veoma bitno da se redovno menjaju, posebno ako izgledaju istrošeno – Lubrastrip bledi kao znak da je vreme da se oštrica promeni. Jednostavno!
Gillette Fusion ProGlide hidrirajući gel za brijanje može biti pravi spas za njegovo lice ove zime! Napravljen od naprednih polimera i lubrikanata, Gel stvara sloj protiv trenja koji štiti njegovo lice tako da oštrice brijača sa lakoćom klize po njegovoj koži, smanjujući iritaciju.

Povezana vest:  ZANIMLJIVE BROJKE NA SVETSKI DAN KNJIGE: Srbi na internetu više troše na literaturu nego na hranu

Gillette Fusion ProGlide Support set

II. Gillette ProGlide Styler 3 u 1 set uključuje:
• 3 u 1 ProGlide Styler brijač
• Gillette hidrirajući gel za brijanje od 200ml

Gillette Fusion ProGlide Styler je prvi Gillette 3 u 1 alat za precizno stilizovanje za muškarce koji održavaju svoju bradu. Ova kombinacija Braun inženjerstva i Gillette Fusion ProGlide tehnologije ravnomerno trimuje, pruža izuzetno temeljno brijanje i precizan oblik brade, pomažući muškarcima da sa lakoćom dostignu željeni oblik svoje brade.
Moćni trimer sa Braun tehnologijom uključuje tri tanka zgloba koji bez muke klize kroz bradu trimujući ravnomerno na tri jedinstvene prilagođene dužine.
Gillette Fusion ProGlide Power brijač sadrži najnapredniju tehnologiju izrade Gillette brijača za neverovatno temeljno i prijatno brijanje. Prvoklasne oštrice: tanje i finije, sa naprednim slojem za slabije trenje koji omogućava da brijač uklanja bradu sa manje napora u poređenju sa Fusion brijačem.
Snowplow zaštita koji uklanja višak pene za brijanje kako bi obezbedio optimalan kontakt brijača i priprema kožu za temeljno i prijatno brijanje. Lubrastrip™ traka sa mineralnim uljem i lubrirajućim polimerima omogućiće brijaču da lagano klizi po koži čak i pri ponovljenim potezima.

Povezana vest:  PROJEKAT „RUKOTVORINE“ ZAVRŠEN DODELOM SERTIFIKATA