iskazISKAZ – NOVI VIDEO SPOT

Bend Iskaz je ekranizovao već peti singl sa ovogodišnjeg albuma „Tanatos“. U pitanju je numera „Moglo je bolje za nas“ koja govori o nevinosti, naivnosti i odrastanju jedne generacije u svetu koji je dijametralno suprotan onom za koji su pripremani. To je prikaz smaka sveta iz ugla mladosti koja je na brutalan način lišena životne harmonije i blagostanja, drugim rečima – priča generacije bez budućnosti.

Povezana vest:  Ulaznice za Nišville 2011, Promo cene - do 30. juna!

Emotivnu i energičnu liriku podržava muzika za čiji je aranžman i kompoziciju, pored Iskaza, zaslužan Marko Živković. Video spot je delo „NNSpark Production“ tima na čelu sa Nikolom Nikolićem koji po drugi put ostvaruje saradnju sa Iskazom. Za režiju i kameru je bio zadužen Nikola Nikolić, na kameri je još radio Darko Manasić, koprodukciju potpisuje Tapi.inc, tehničku podršku Mladen Lazović, a producent spota je Milica Mladenović.

Povezana vest:  Amira za kraj godine u Pančevu, Paraćinu i Somboru

Video možete pogledati OVDE!

Album „Tanatos“, objavljen u martu ove godine za izdavačku kuću Lampshade Media,  možete preslušati na Deezeru: http://www.deezer.com/album/7644308

Sastav Iskaz nalazi se na turneji a prvi naredni koncert očekuje ih u Pančevu u petak, 5. decembra u klubu Apolo na kome će kao gosti nastupiti Boban iz Ritma Nereda, Bane Sunshine, Coyote iz sastava Eyesburn, Mikri iz sastava Prti Bee Gee i Bvana.

Povezana vest:  Predaudicije za regionalni “X Factor Adria” posetilo 11.500 ljudi, slede nastupi pred žirijem i publikom