dm karticadm poklon kartica – sve ono što bi jedan poklon trebalo da bude!

Bilo da se bliži rođendan drage osobe, vreme praznika ili rođenje deteta, praktične dm poklon kartice predstavljaju adekvatan poklon u svakoj prilici, a tri različita dizajna prenose iskrene želje i čestitke bolje od reči.

Šta je poklon kartica i kako se koristi?
Osnovna karakteristika poklon kartice jeste ta da je ona zapravo „pripejd kartica“, što znači da, ukoliko se odlučite za ovaj vid poklona, možete uplatiti na karticu određeni iznos, koji će Vam prilikom kupovine služiti umesto gotovog novca.
Kartice se mogu izraditi od različitih materijala, a dm se, kao kompanija koja vodi računa o zaštiti životne sredine, za izradu kartica odlučio za biorazgradivi materijal.
U svetu je ovakav tip poklona sve popularniji zato što je praktičan. Zahvaljujući raznovrsnim motivima, odgovara svakoj prilici.
Prema Vašim željama i potrebama, kartica se može dopuniti na kasi u bilo kom iznosu od 600,00 do 20.000,00 dinara, a kada se sredstva sa nje potroše, možete je iznova dopuniti. Broj dopuna nije ograničen, a rok važenja je 36 meseci od poslednje dopune.

Povezana vest:  Radnici na Nultoj tački iskopali olupinu broda

Ukoliko nakon plaćanja poklon karticom ostane iznos manji do 50,00 dinara, taj iznos se automatski isplaćuje.

Sam čin darivanja najveći je dar jer predstavlja radost za onoga koji daruje i onoga koji prima dar. Ako ste u potrazi za savršenim poklonom, od 13. oktobra dm poklon kartice nalaze se u svim filijalama na posebnom stalku kod kase i spremne su za poklanjanje!

Povezana vest:  Dan zaljubljenih – dan za negu prave ljubavi