KISHA i organizatoriDONCAFE teniski turnir poznatih ličnosti odložen za 12. i 13. jun

 

Da je loše vreme najveći i nepobedivi protivnik tenisa i u slučaju najvećih turnira – potvrđeno je i ovog vikenda u kišnom Beogradu ! Treći tradicionalni pozivni turnir poznatih ličnosti u tenisu – Doncafe Celebrities Challenger Belgrade 2010 – na kome je trebao da nastupi  do sada najširi krug poznatih i proslavljenih ličnosti naše javne i profesionalne scene, odložen je za novi termin – dvanaesti (12) i trinaesti (13) jun ove godine !

Nestabilno vreme i rana jutarnja kiša nisu sprečile veliki broj igrača da se odazovu turnirskim obavezama i u ovim uslovima, time prikazavši svoje izuzetno posvećenje čarima belog sporta, druženja i dobre zabave koji su sastavni deo uspeha svakog do sada odrzanog turnira DONCAFE CELEBRITIES CHALLENGER ! Telefoni su zvonili celo jutro u nadi da će organizator imati povoljnije vesti, čemu su se nadali i predstavnici medija koji su došli da proprate izuzetne zakazane turnirske i egzibicione mečeve rekreativnih i profesionalnih šampiona Dragana Lazarevića i Nemanje Grkovića – kao i prvi ženski mini-turnir, na kome su trebale da nastupe Jelena Živanović iz grupe Zana i njena poznata koleginica Jellena. Kad je, napokon, donesena odluka da se turnir odloži za novi termin – 12. i 13. Jun 2010 – potvrde učešća skoro svih pozvanih zvezda oduševila je organizatora i partnere turnira.

Povezana vest:  Šta se krije iza natpisa „Da dobro ne ostane skriveno“?

-Oduševljeni smo reakcijom naših cenjenih učesnika – koji su i u ovoj prilici pokazali da je ova odlična sportska i humanitarna manifestacija zaista njihova u srcu ! Ponosni smo i srećni sto ćemo u junu moći da ih ugostimo programom turnira koji će biti još interesantniji i bogatiji – i samim time još više atraktivan za brojne posetioce i navijače koje smo sa velikim zadovoljstvom, sjajnim tenisom i brojnim iznenađenjima i poklonima planirali da ugostimo i ovog vikenda! –  izjavio je organizator turnira DONCAFE CELEBRITIES CHALLENGER BELGRADE 2010.

Teniske bravure i specijaliteti koje su naše zvezde planirale da „serviraju“ na terenima poznatog kluba „Colonial Sun“ i pred takvim teniskim stručnjacima kao što je kapiten Dejvis Kup Reprezentacije Srbije Bogdan Obradović – sačekaće još koju nedelju. Potvrde o visokoj formi i najave trijumfa stizale su sa svih strana – a izveštaji o specijalnim pripremama Saše Kovačevića, Saše Dragića, Kikija Lesandrića, Milana Kalinića, Ivana Zeljkovića, Ivana Ivanovića, Vasila Hadžimanova, Marka Živića, Baneta Trifunovića, Srećka Jarića, Nenada Marjanovića, Miše Obradovića, Harisa Džinovića, Aleksanda Milića Milija, Save Miloševića, Milana Boškovića i svih ostalih izuzetnih rekreativnih asova naše javne scene obećavali su turnir na najvišem teniskom nivou.

Povezana vest:  Knjaz Miloš organizovao druženje sa Dejanom Petkovićem Rambom

Izuzetnu posvećenost turniru i pravi sportski duh koji su učesnici i ovom prilikom pokazali – na najbolji način je ilustrovao naš legendarni fudbalski as Goran Pandurović.

-Da li ću igrati dvanaestog juna? Naravno da ću igrati, i pobediti! – izjavio je on, dok je njegov suparnik u žrebu – poznati TV voditelj Aleksandar Gajšek iskoristio i ovu priliku da najavi da će se od njega mnogo više očekivati – posle osvajanja titule Igrača koji je najviše napredovao na prethodnom turniru.

Mečevi prvog dana turnira muškog i ženskog žreba i egzibicioni meč dubla u novom terminu (subota 12. jun) biće igrani od deset sati ujutru do osam uveče (10:00-20:00 h). Drugog dana turnira (nedelja 13.jun), mečevi će biti igrani od deset sati ujutru; posebni egzibicioni meč bivših i budućih šampiona (planiran za 15:00 h) prethodiće finalu (planirano za 16:00 h). Ceremonija dodele trofeja i humanitarnog fonda turnira planirana je za 17:00 h. Ulaz za publiku biće slobodan, uz posebni zabavni program i nagradne igre za sve posetioce turnira !

Povezana vest:  Sunčanje u Nike Free patikama

Izuzetno važnu ulogu u uspehu Doncafe Celebrites Challengera i njegovom tradicionalnom i humanitarnom karakteru  imaće programski partneri turnira – generalni sponzor Doncafe, sportski partner Prince, automobilski partner Audi, zvanične vode turnira Mivela i Jana, zvanični snek partner Banini Trik, zvanični partner zdrave ishrane Imlek Choco Energy, travel partner Lui Travel…

Dođite  sa prijateljima na Doncafe Celebrities Challenger Belgrade 2010 dvanaestog i trinaestog juna i podržite vaše favorite!

Kiša im tada sigurno neće izaći na megdan!