VM2015

DOČEK 2015

Nesvakidašnje slavlje u najluđoj noći „Venera i Mars“
 
Novogodišnji događaj „Venera i Mars“, čiji naziv simboliše muški i ženski princip, suprotnosti koje se privlače i savršen spoj jačine i lepote, obogatiće našu prestonicu za još jedno nesvakidašnje slavlje u najluđoj noći.
Pod sloganom Secret place – Nice people – Excellent music, ovaj događaj će posetiocima ponuditi intimniju atmosferu u samom srcu Beograda. Impresivno zdanje predratne arhitekture, namenski pravljeno za zabave tadašnje elite i tajne sastanke masonske lože, otvoriće svoja vrata, a balske haljine, frakove i paradne uniforme zameniće šljokice, crveni karmini, leptir-mašne, luckaste kravate i nezaobilazne cipele za ples. Saznajte gde…
U okviru bogatog programa nastupiće jedan od najboljih disko producenata iz Londona Robin Lee / Faze Action. Robina i njegovog brata Sajmona često nazivaju „bosovima nju-diska“. Za visokocenjenu kuću Nuphonic Records izdali su debi album „Plans and Designs“ na kom se nalazi klasik „In the Trees“ koji je utvrdio njihov položaj inovatora i podstakao talas koji kasnije dobija naziv „Nu Disco“. Atmosferu na plesnom podijumu zagrejaće i Nebojša Intruder/Navigatorz, kompozitor, producent, osnivač elektro sastava Intruder i DJ prepoznatljiv po mešavini indie-pop-disco-soul-elektronike, zatim Nemanja Veljković a.k.a. Iguman sa melodičnim setovima; Beyond House, DJ organizacija koja promoviše elektronsku plesnu underground muziku; Peđa Todorović, sa aktuelnim, interaktivnim i emotivnim programom i Vivre sa Vie, koncept inspirisan Godarovim filmom „Živeti svoj život“, kao i muzičkim klasicima, modnim i životnim stilom šezdesetih godina.
Prvi kontigent karata po ceni od 1499 RSD (uključuje dve konzumacije po izboru) je u pretprodaji do 15. decembra. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima DD Tickets (Tadeuša Košćuška 30 ili na blagajni Belexpocentra, Španskih boraca 74), kao i u Kafeteriji, Žorža Klemensoa 10.
Više informacija na zvaničnom sajtu: www.veneraimars.com i na Facebook stranici: www.facebook.com/VenusMarsNYE
Povezana vest:  Nova Palette Intensive Color Creme farba za kosu – obogaćena tečnim keratinom