Sale Djordjevic i UNIQA u poseti PrihvatilistuUNIQA I SAŠA ĐORĐEVIĆ POSETILI PRIHVATILIŠTE ZA DECU

Kompanija UNIQA osiguranje je zajedno sa svojim dugogodišnjim brend ambasadorom, selektorom Aleksandrom – Sašom Đorđevićem, posetila Prihvatilište za decu Beograd i uručila vrednu donaciju u iznosu od 300. 000, 00 dinara za izgradnju nove kuće koja je neophodna ovoj instituciji.
Goste je pozdravila rukovodilac Prihvatlišta Danijela Stajković i zahvalila se na podršci i promociji ove institucije koju UNIQA osiguranje širi među svojim partnerima i klijentima.
Saša Đorđević je tom prilikom izjavio: „Srećan sam što danas u zajedničkom druženju mogu da ulepšam dan deci Prihvatilišta i skrenem pažnju na problem sa kojim se ova Ustanova suočava – a to je nedovoljan broj kreveta za smeštaj dece. Nova godina je vreme koje nas vezuje za dom i porodična okupljanja, ali i prilika da pomislimo na one kojima život nije podario tu sreću. Neka deca imaju samo Prihvatilište i vredne ljude koji su im ovde posvećeni i zato je dužnost svih odgovornih pojedinaca i kompanija da im u tome pomognemo!“„U godini u kojoj slavi osam godina svog postojanja u Srbiji, kompanija UNIQA odlučila je da pokrene kampanju „Misli UNIQA“ koja nas uči da mislimo drugačije, da mislimo srcem i da mislimo na druge. Da se ne bavimo samo sopstvenim uspesima i rezultatima, već da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna. Upravo zato je UNIQA pokrenula saradnju sa Prihvatilištem za decu Beograd i podržala kampanju „Čuvarkućica – kuća koja decu čuva“, koja ima za cilj podizanje svesti o pomoći koja je potrebna jedinoj instituciji ove vrste u zemlji u prikupljanju sredstava za izgradnju novih smeštajnih kapaciteta.“, istakla je Sonja Marić, direktorka marketinga UNIQA osiuranja.
Kako bi motivisala i svoje partnere da se uključe u kampanju, UNIQA je poslala svojim partnerima biljku čuvarkuću, koja po verovanju čuva i štiti svaki dom, sa pozivom da se priključe akciji za izgradnju novog Prihvatilišta. Na ovaj način UNIQA poručuje da možemo zajedno da budemo humani i učinimo nešto izuzetno važno za decu, koja nisu u mogućnosti da odrastaju u srećnom porodičnom okruženju.
Prihvatilište za decu je ustanova grada Beograda koja ima tradiciju dugu 53 godine. Trenutno se nalazi u prostoru površine 250 m2, sa kapacitetom od samo 16 kreveta, koji broj dece skoro svakodnevno prevazilazi, a u toku je pronalaženje novog, većeg prostora za zbrinjavanje svih kategorija ugrožene dece Srbije.
UNIQA osiguranje već godinama podržava Domove za nezbrinutu decu, Prihvatilišta i porodilišta u celoj Srbiji, kao i druge institucije koje u fokusu imaju projekte koji se tiču bezbednijeg i zdravijeg odrastanja dece.
Svi zainteresovani mogu se priključiti akciji UNIQA osiguranja i uputiti donaciju za sigurniju budućnost štićenika Prihvatilišta uplatom na žiro račun Prihvatilišta za decu 840-1421761-32

Povezana vest:  Podignite svoj stil na viši nivo sa Crocs Brooklyn kolekcijom sandala