ICE SNACK FRIKOMICE SNACK NOVA ZIMSKA POSLASTICA KOMPANIJE FRIKOM
 
Kompanija Frikom, ovog vikenda, predstavila je novu zimsku poslasticu ICE SNACK  u formi bar – pločice, na manifestaciji Noć Reklamoždera. Ovu manifestaciju posvećenu kreativnosti i reklami, upotpunio je Frikom tako što je prisutnima delio svoj nov proizvod. Svi ljubitelji reklame, u pauzama projekcija, mogli su da uživaju u degustaciji novog sladoleda od vanile sa hrskavim žitaricama i komadićima osvežavajuće maline i jagode.
Kompanija Frikom učestvovala je u izboru za Naj reklamu sa TV spotom za nagradnu igru „Pažljivo ližite“, a Saša Ćirić direktor marketinga kompanije Frikom, dodelio je jednu od nagrada.
ICE SNACK sladoled obogaćen je prelivom od čokolade i predstavlja idealan  međuobrok kad poželite da se zasladite i osvežite. Ova neodoljiva kombinacija ukusa, predstavlja još jedno slatko iznenađenje koje je Frikom pripremio za svoje verne potrošače. Inovativan, praktičan i prilagođen potrebama modernog načina života ICE SNACK predstavlja idealnu poslasticu za predstojeće hladne dane!
Povezana vest:  Deca Majkla Džeksona pod starateljstvom bake i njenog unuka