Nikola VranjkovicVeliki beogradski koncert Nikole Vranjkovića

Nikola Vranjković, kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor, održaće veliki koncert sa svojim bendom u Velikoj sali Doma omladine Beograda, u nedelju 28. decembra, od 21 čas.
Nikola Vranjković, autor gotovo celokupnog opusa čuvenog Block Outa, na koncertu će izvesti veliki broj kompozicija iz različitih perioda rada nekadašnjeg benda. Publiku očekuju i numere sa Vranjkovićevog solo albuma „Za ovde ili za poneti“ i najnovijeg mini-albuma „Bremeplov“, koji je pre dva meseca i zvanično objavljen za izdavačku kuću Multimedia music.
Mini-album čine četiri pesme: „Ispod tvoga oka“, u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević, „Nagrada za strah“, u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim „Plovni put“, snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i „Bremeplov“, numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.
Posetioci koncerta u nedelju moći će da dođu po promotivnim cenama i do svog primerka knjige „Bremeplov“, koju je Vranjković nedavno objavio uz EP.
Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

Povezana vest:  Vodeće evropske festivalske i kulturne organizacije traže da kreativni i kulturni sektori budu prioritet u procesu oporavka