Sid
SPREMAMO SE ZA LEDENO DOBA
 
Očaravajući junaci iz čuvenog filmskog serijala “Ice Age – Ledeno doba”, Sid, Meni, Diego, ali i poznata veverica Skret u večitoj jurnjavi za žirom, konačno će oživeti krajem januara u Kombank Areni,a povodom ovog nezaboravnog spektakla na ledu, Kombank Arena je publici omogućila svakodnevnu zabavu! 
Svim ljubiteljima ovog neobičnog krda, mobilna aplikacija Kombank Arena FAN pruža mogućnost da se slikaju sa omiljenim junakom iz Ledenog doba 
Najinteresantnije fotografije podeljene sa hashtagom #LedenoDobaUzivo očekuju nagrade i brojna iznenađenja. 
Takođe, saznajte više o predstavi, upoznajte se likovima, pogledajte video sa delovima predstave na posebno dizajniranom sajtu na srpskom jeziku http://www.iceagelive.rs/
 “Ledeno doba uživo” prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava, a ulaznice su u prodaji po cenama od 1900, 2100, 2300, 2500, 2800 i 3200 dinara. 
Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.
Povezana vest:  Medijski inovatori sa svih kontinenata u Beču