Mega Deda MrazMEGA DEDA MRAZ U RODI IZENADIO POTROŠAČE
 
RODA Megamarket nastavlja da nagrađuje svoje potrošače i njihovu vernost stalnim akcijama i iznenađenjima. Ali u utorak 30. decembra desilo se nešto potpuno neverovatno, Mega Deda Mraz podelio je poklone svim potrošačima koji su se u tom trenutku našli u RODA prodajnom objektu na Novom Beogradu, u Ulici Đorđa Stanojevića. Svi prisutni, među kojima se našla i naša poznata pevačica Goca Tržan, dobili su poklon, a kupac Emilija Sekulić koja je prva pronašla Mega Deda Mraza u radnji nagrađena je vaučerom za besplatno porodično putovanje za četiri osobe – produženi vikend na Zlatiboru.
Ovim povodom Goca Tržan je izjavila: „Nova Godina je vreme za poklone, lepe gestove i ovakvu vrstu iznenađenja. Kraj godine je trenutak kada se sabiraju utisici i te utiske delimo sa našim najbližima, a ovo je jedan od lepših. Dobra usluga, prijatno osoblje i različite akcije su razlozi zašto ja kupujem u RODA Megamarketima“.
Povezana vest:  Poslednje izvođenje hit komedije: PREDSTAVA "MR BIG U BEOGRADU" PRILAGOĐENA I OSOBAMA SA OŠTEĆENIM SLUHOM