Od srcaVOJVOĐANSKA BANKA DONIRALA SREDSTVA FONDU  ZA LEČENJE DECE U INOSTRANSTVU
 
Vojvođanska banka donirala je novčana sredstva novoosnovanom Fondu za lečenje dece u inostranstvu u iznosu od 350 000 dinara. Ovaj Fond aktivan je od 1. decembra i namenjen je deci koja nemaju drugi način da dođu do novca kako bi se lečila u inostranstvu.
„Osnivanje Fonda je pre svega kvaltetan i transparentan pristup rešavanju problema lečenja dece i predstavlja novu mogućnost za obolele mališane koja u Srbiji nisu imala šansu za izlečenje, ali ni za dijagnostiku. Vojvođanska banka svake godine sredstva namenjena novogodišnjim poklonima za poslovne partnere iskoristi kako bi pomogla deci čije je zdravlje ugroženo. Ovoga puta odlučili smo da novac doniramo Fondu za lečenje dece obolele od retkih bolesti koja se ne leči u Srbiji“ – kaže Zorica Džida, menadžer za aktivnosti u oblasti društveno korporativne odgovornosti Vojvođanske banke.
Prethodnih godina povodom novogodišnjih i božićnih praznika Vojvođanska banka je donacije uputila Dečijoj bolnici u Novom Sadu, Beogradu i Užicu kao i Nacionalnom udruženju roditelja čija se deca leče od malignih oboljenja (NURDOR).u Sremskoj Kamenici i Nišu.
Povezana vest:  Modne vinjete privukle veliku pažnju