Kombank Arena u 2014

Poseta u Kombank Areni u 2014.

Kroz Kombank Arenu u 2014. godini prošlo je blizu 550.000 posetilaca kroz 40 događaja raznih sadržina. Prethodnu godinu u Kombank Areni obeležili su brojni koncerti domaćih i stranih izvođača kao i utakmice košarkaških klubova Crvena Zvezda i Partizan u takmičenjima Evroliga i Evrokup.

Već drugog dana 2014. Partizan je godinu započeo utakmicom u Evroligi a zatim su Kombank Arenu punili koncerti Deep Purple, Parnog Valjka, Dubioze kolektiva, super finale X factora i dr. Prva polovina godine završena je koncertima Vlade Georgieva i Toma Jonesa a nova, jesena sezona, započela je nastupom sastava Il Divo za kojim su se smenjivali brojni domaći izvođači među kojima su Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Miligram. Naša publika je jedina u regionu, imala priliku da uživa u jedinstvenoj predstavi sa konjima Royal Horse Gala i da čuje strane izvođače koji su 90-tih vladali listama slušanosti. Kraj godine obeležila su dva sjajna koncerta Zdravka Čolića kao i jedan od najvećih kulturnih događaja 2014, koncert legendarnog tenora Plasida Dominga.

Povezana vest:  Ko će sve pokazati kulinarsko umeće drugig dana Lady FAIR-a

U 2014. godini, Kombank Arena je pokrenula zdravstveno-sportski program „Ispravi se i vežbaj“ koji se aktivno održava u Fitness centru Arene sa ciljem podizanja svesti javnosti na problem poremećaja držanja kičmenog stuba i uklanjanja deformiteta.

Godinu ćemo, nažalost, pamtiti i po poplavama koje su zadesile našu zemlju usled kojih je Arena svoja vrata otvorila Obrenovčanima koji su ostali bez svojih domova i poslužila kao privremeni smeštaj.

Povezana vest:  Eva Longorija raskinula sa Ernestom Arguelom?

Kombank Arena u brojkama u 2014:

– Ukupan broj posetilaca : 530,000
– Ukupan broj događaja : 40
– Struktura događaja: Sport: 14 ; Koncerti: 17; Zabava: 7; Kongresi: 2

Najposećeniji koncerti domaćih izvođača:
1. Zdravko Čolić
2. Vlado Georgiev
3. Dragana Mirković
4. Miligram / Zorica Brunclik

Najposećeniji koncerti inostranih i ex Yu izvođača:
1. Parni Valjak
2. Deep Purple
3. Tom Jones
4. Il Divo

Povezana vest:  Petar Korda i Aleksandar Marinković predstavljaju Srbiju na Telenorovom Samitu mladih u Oslu

Sportski događaji:
• KK Crvena Zvezda @ Evroliga
• KK Partizan @ Evroliga
• Košarkaška reprezentacija Srbije @ Trofej Beograda
U ovoj godini Kombank Arena nastaviće dobro poznatim tempom organizovanja događaja različitih sadržina. Pored utakmica KK Crvena Zvezda u Evroligi, u Kombank Areni za sada je najavljen spektakl na ledu po čuvenoj filmskoj franšizi „Ledeno doba uživo“ koji će se održavati od 30.01. do 01.02. kao i koncerti One Republic 6. juna i Erosa Ramazzotija, 24. septembra.

Vidimo se u Areni!