ice age 2015

„Ledeno doba uživo“ u Areni na srpskom jeziku

Junaci iz čuvenog filmskog serijala „Ice Age – ledeno doba“ Sid, Meni, Diego, ali i veverica Skret „oživeće“ na ledu u Kombank areni krajem meseca.
„Ledeno doba uživo“ prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina i svoju publiku vodiće na putovanje sa novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma.
Svi obožavaoci tog serijala, imaće priliku da uživaju u pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima i njhovim prijateljima, najavljeno je iz Komank arene.
Predstava je sinhronizovana na srpski, a glasove glavnim junacima pozajmljuju domaći glumci koji su to radili i u istoimenom animiranom serijalu, a to su Voja Brajovića, Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Isidora Minić, Goran Jevtić i Tomaš Sarić. 
Uigranoj ekipi pridružili su se i glumci koji glasove daju novim likovima – Nikola Bulatović je Senka, Haos je Milan Tubić, Đuk jeDragan Vujić Vujke, Torn je Dušica Novaković dok glas najmlađem članu krda, bebi mamuta Breskvici, pozajmljuje Anđela Alavirović. Režija sinhronizacije poverena je Draganu Vujiću Vujketu.
„Ledeno doba uživo“ donosi priču o avanturama jednog neobičnog krda iz Ledenog doba koje žive zajedno kao jedna velika porodica.
U potrazi za zelenilom, lenjivac Sid i oposumi Kreš i Edi, kreću u pustolovinu ka zabranjenoj zemlji, a ono što nisu znali je da ovom teritorijom vlada zla ptica Senka koja ne voli goste. 
Da bi se osvetio, Senka zajedno sa svojom družinom, tokom noći upada u logor i otima bebu mamut, Breskvicu i dva oposuma. U želji da ih spasu, naši neustrašivi heroji Meni, Diego i Sid prolaze kroz razne dogodovštine, sreću se sa njihovim dobrim prijateljem Bakom, i svi zajedno kreću na put kroz Začaranu baštu. Veverica Skret ovog puta neće brinuti samo o njenom voljenom žiru.
To će biti mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja gledaoce vodi u nove avanture Ledenog doba pune neizvesnosti, uzbuđenja i smeha.
Predstavu su kreirala najveća imena u kreativnoj industriji zabave. Šou je režirao Gaj Karon, dok su priču, muziku i tekst osmislili Ela Louiz Alair i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave rađene za „Holiday on Ice“, „APM Music“ i „Cirque du Soleil“.
Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Majkl Kari sa impresivnom karijerom u kompaniji „Disney“ kao i na Olimpijskim igrama.
Ulaznice za predstavu se nalaze u prodaji po cenama od 1.900, 2.100, 2.300, 2.500, 2.800 i 3.200 dinara. 

Povezana vest:  Šarliz Teron kreirala obuću u dobrotvorne svrhe