Dodela priznanjaMK Group dobitnik originalne medalje sa svetskog prvenstva u Madridu

Košarkaški savez Srbije dodelio je kompaniji MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, originalnu medalju sa svetskog prvenstva u Madridu za izuzetan doprinos razvoju sporta i podršci našoj košarkaškoj reprezentaciji. Srebrna medalja dodeljena je u znak zahvalnosti MK Group koja je omogućila košarkašima pripreme na Kopaoniku za Svetsko prvenstvo.
„Košarkaši Srbije osvetlili su obraz na Svetskom prvenstvu i pokazali celoj naciji da se samo vrednim radom, trudom i upornošću postižu vrhunski rezultati. Drago mi je što je upravo Kopaonik bio njihova početna stanica i što je MK Group bila deo uspešne priče naše košarkaške reprezentacije omogućivši im da se pripremaju za prvenstvo. MK Group i njene članice će biti podrska sportu I u buduce, a uveren sam da će nas košarkaši ponovo obradovati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Berlinu“, izjavio je ovom prilikom Miodrag Kostić, predsednik MK Group.
Među dobitnicima originalne medalje sa svetskog prvenstva u Madridu za podršku košarkaškoj reprezentaciji Srbije nalaze se i Olimpijski komitet Srbije, Telekom Srbija, Komercijalna banka, Elektroprivreda Srbije, Heba, NIS, Lasta i drugi.
Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava za CSR projekte, i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, važan deo u delovanju MK Group je podrška sportski orijentisanim aktivnostima i afirmisanje talentovanih i perspektivnih pojedinaca. Samo tokom 2014. godine MK Group i njene članice podržale su najbolju skijašicu Srbije, Nevenu Ignjatović, a bili su i sponzori sportskih dogadjaja na lokalnim nivoima.

Povezana vest:  Do savršenog espresa uz Barcaffè Espresso YouTube kanal