2. Imagine your wedding 2

Drugi sajam venčanja „Imagine Your Wedding“ u Novom Sadu

Sajam venčanja „Imagine Your Wedding“ po drugi put će u novosadskom SPENS-u predstaviti sve karike u lancu koji čini ceremonija i proslava venčanja te pružiti priliku mladim parovima da na jednom mestu vide i izaberu sve što će učiniti njihov dan posebnim.
Bogat ovogodišnji program okupiće salone venčanica, ateljee svečanih haljina, zlatare, cvećare, poslastičarnice, dok će se revijama venčanica predstaviti saloni „Dar“ i „Aki“ iz Beograda, kao i modni atelje „Amica“ iz Novog Sada a prezentaciju cvetnih dekoracija za torte održaće radionica „Đurđica“ iz Batajnice.
Pored odevnih i ukrasnih sadržaja, na sajmu ćete moći da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete restoran, limuzinu ili angažujete dekoratera, a muzički program će, pored neizostavno prijatne atmosfere pružiti i svojevrstan kolaž bendova sa kojima ćete imati priliku da ostvarite kontakt Te ispunite svoje pronđete stručnjake da to urade za vas.
Sajam venčanja „Imagine Your Wedding“ biće održan 31. januara i 01. februara 2015. u Svečanom salonu novosadskog SPENSa od 10 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

Povezana vest:  PRVI BEOGRADSKI SAJAM SREDNjIH STRUČNIH I UMETNIČKIH ŠKOLA I PROFESIONALNE ORIJENTACIJE