lukoilLUKOIL ZA DAME U POKRETU

U mesecu u kome slavimo dan posvećen ženama, kompanija „LUKOIL Srbija“ je osmislila akciju u kojoj će dame imati mogućnost da se zabave i osvoje vredne nagrade.
U takmičenju koje će se održati u subotu 15. marta pod nazivom „Dame u pokretu“ 16 dama će svojim automobilom obići sedam Lukoilovih beogradskih benzinskih stanica.
Na svakoj benzinskoj stanici dame će rešavati ne samo zadatke koji su tematski vezani za delatnost kompanije, već i one, koji zahtevaju opštu informisanost i kreativnost. Zabavljajući se uz rešavanje kreativnih zadataka, dame će osvajati brojne nagrade. Najuspešnije dame će biti proglašene na osnovu postignutih rezultata, odnosto pravilno izvršenih zadataka i vremena za koje su dame izvršile zadatke na svakoj benzinskoj stanici.
Akcija počinje u 10.00 časova na Lukoilovoj benzinskoj stanici Staro sajmište. Završetak akcije je istog dana na štandu kompanije „LUKOIL Srbija“ na Beogradskom sajmu automobila – BG Car Show 2014., gde će za sve učesnice biti organizovan zabavni program, a pobednicama uručene poklon kartice za gorivo, kao i pokloni iznenađenja.
Prijave sa duhovitim i zanimljivim kratkim opisom jednog dana u pokretu se mogu podneti u periodu od 5. do 12. marta 2014. putem aplikacione forme na sajtu www.lukoil.rs Nakon toga će za učešće u takmičenju biti izabrano 16 dama čiji opisi budu najkreativniji.

Povezana vest:  Magazin STORY predstavlja dizajnerski mesec